Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkan Çetinkaya, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Manşet Yayın: 21.04.2024 14:24
Başkan Çetinkaya, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, saat kulesi mevkii yürüyen merdivenlerin olduğu bölgede, Cevizkent TOKİ konutlarının önünde ki dere yatağında ve Yeni mahalledeki toprak kayması oluşan bölgede incelemelerde bulunarak, birim müdürlerinden bilgiler aldı.

Daha önce saat kulesi mevkii yürüyen merdivenlerin olduğu bölgedeki peyzaj ve temizlik sorunu göreve geldiği andan itibaren ortadan kaldıracağını söyleyen Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya şehrin kalbi olan bu noktada çalışmaların başladığını, Cevizkent TOKİ konutlarının önündeki ve Yeni Mahalledeki alanda gerekli düzenlemelerin yapılacağını belirtti.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya; “Yapacağımız çalışmaları mahalle sakinlerimizle ve esnaflarımızla istişare edip, kararlaştırdıktan sonra hayata geçireceğiz” dedi.

Baskan Cetinkaya Calismalari Yerinde Inceledi2 jpg Baskan Cetinkaya Calismalari Yerinde Inceledi3 jpg

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kayalıklara tırmanan ayı kamerada

Dünya Yayın: 20.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde ayının ormanda kayalıklara tırmandığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Türkiye’nin dördüncü büyük mağarası Bulak(Mencilis) Mağarasını ziyarete giden Mehmet Göktaş isimli vatandaş, doğayı gözlemlediği sırada ayıyı fark etti. Ayının kayalıklara tırmanmasına şaşıran Göktaş, o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti. Bir süre sonra ayı gözden kayboldu.

Paylaş: