Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ambulans helikopter yeni doğmuş bebek için havalandı

Sağlık Yayın: 20.04.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da ambulans helikopter yeni doğmuş bir bebek için havalandı.

Samsun’un Vezirköprü ilçesindeki Vezirköprü Devlet Hastanesinde 3 kilo 200 gram olarak dünyaya gelen erkek bebeğin kanında enfeksiyon tespit edilince Samsun’daki hastaneye sevkine karar verildi. Samsun’dan havalanan Sağlık Bakanlığına bağlı ambulans helikopter Vezirköprü ilçesinin giderek giderek bebeği alıp Samsun’a getirdi. Hava ambulansı pistine iniş yapan helikopterdeki kuvözden alınan bebek kara ambulansı kuvözüne konulup Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Bölümü ek binasına götürüldü.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

4 kişinin yaralandığı kazada sürücü 257 promil alkollü çıktı

Gündem Yayın: 20.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
4 kişinin yaralandığı kazada sürücü 257 promil alkollü çıktı

Karabük’te iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralanırken sürücülerden biri 257 promil alkollü çıktı.

Kaza, Kapullu Küpler-5000 Evler arası bağlantı yolunda meydana geldi. V.A. yönetimindeki 74 AAF 209 plakalı otomobil karşı istikametten gelen İ.T. idaresindeki 78 AE 863 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücülerden V.A. ve yanındaki M.K. ile diğer otomobildeki yolcular T.T. ve F.T. yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarılırken sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken yapılan kontrollerde sürücü V.A.’nın 257 promil alkollü olduğu belirlendi.

Paylaş: