Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Oto hırsızlığına teşebbüs anları kamerada

İlçe Haberleri Yayın: 19.04.2024 16:24
İhlas Haber Ajansı
Oto hırsızlığına teşebbüs anları kamerada

Karabük’te bir şahsın oto hırsızlığına teşebbüs anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay Bağ Essan Sanayi Sitesinde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir şahıs panelvan araç ile kamyoneti “düz kontak” yöntemi ile çalmaya çalıştı. Araçları istediği gibi çalıştıramayan şüpheli bir süre içeride oyalandıktan sonra bölgeden uzaklaştı. Şüphelinin oto hırsızlığına teşebbüs anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde hırsızın ilk önce panelvan aracın kapılarını kontrol ettiği ve kapıların kilitli olması nedeniyle camı zorlayarak indirip kapıyı açtığı görülüyor. Daha sonrasında içine girip çalıştıramadığı aracın yanında bulunan kamyoneti de gözüne kestiren hırsızın bunda da başarılı olamayınca araçların yanından uzaklaştığı yer alıyor.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Önce ağaçlara, sonra bariyerlere çarptı: 1 yaralı

Kastamonu Yayın: 17.05.2024 12:48
İhlas Haber Ajansı
Önce ağaçlara, sonra bariyerlere çarptı: 1 yaralı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce ağaçlara, sonra bariyerlere çarptı. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Kastamonu-Cide karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hakan A. idaresindeki 34 GKC 827 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil, karşı şeride geçerek bariyerlere çarparak durabildi. Kazada sürücü yaralandı. Hakan A., olay yerine gelen arkadaşları tarafından Cide Devlet Hastanesine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Hakan A., Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: