Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Zonguldak’ta bayram coşkusu

Zonguldak Yayın: 11.04.2024 16:24
İhlas Haber Ajansı
Zonguldak’ta bayram coşkusu

Zonguldak’ta Ramazan Bayramı coşkusu yaşandı. Namaz sonrası vatandaşlar birbirleriyle bayramlaştı.

Zonguldak’ta Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlar camilere akın etti. Vaazların ardından bayram namazı kılındı. Vatandaşlar adeta camilere sığmadı. Uzun Mehmet Camii’nde Yoğun katılım gösterilen bayram namazı kılınarak tekbirler getirildi. Bayram namazı sonrası vatandaşlar birbirleri ile bayramlaşarak Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Cami çıkışlarında vatandaşlara lokum ve şeker ikram edildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

 Karabük’te Aranan 27 Kişiden 15’i Tutuklandı

Karabük Yayın: 20.05.2024 14:02
 Karabük’te Aranan 27 Kişiden 15’i Tutuklandı

Karabük’te çeşitli suçlardan araması bulunan 27 kişi yakalanırken, 15 şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından il genelinde 10-17 Mayıs tarihleri arasında yapılan saha çalışmalarında haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 25 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 12’si tamamlanan işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
0-1 yıl arası aranması olan 8,3-5 yıl arası aranması olan 2,5-10 yıl arası aranması olan 3 şahıs olmak üzere toplam 13 şahıs tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
Öte yandan Eskipazar ilçesinde hakkında Türk vatandaşı veya yabancının yurt dışına çıkmasına imkan sağlama suçundan kesinleşmiş 8 yıl 8 Ay 141 Gün hapis cezası ile yakalama emri bulunan, F.U. yakalanarak cezaevine gönderildi.
Yenice ilçesinde de polisler tarafından kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi, meydana gelen suçların faillerinin yakalanarak adalete teslim edilmesi amacıyla yapılan uygulamada durdurulan M.D. isimli şahsın üzerindeki kimliğin kendisine ait olmadığı belirlendi. Yapılan detaylı soruşturmada şahsın 16 ayrı suç kaydı olduğu ve 2 ayrı suçtan 6 yıl 29 gün hapis cezası ile yakalama emri olduğu ortaya çıktı Gözaltına alınan şahıs yapılan işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan açıklamada; “Şehrimizde vatandaşlarımızın huzurunu ve güvenliğini bozacak her türlü suçun önlenmesine ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız ve mücadelemiz durmaksızın devam edecektir” denildi.