Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

Kastamonu Yayın: 09.04.2024 12:12
İhlas Haber Ajansı
Ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

Kastamonu’nun Daday ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.

Olay, Kastamonu’nun Daday ilçesi Demirce köyü mevkiindeki orman kesim sahasında meydana geldi. Edinilen bölgeye göre, ormanlık alanda bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen orman ekipler, yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplerin müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Devrek’te Jandarmadan öğrencilere konferans

Zonguldak Yayın: 22.05.2024 04:00
İhlas Haber Ajansı
Devrek’te Jandarmadan öğrencilere konferans

Devrek ilçesinde jandarma ekipleri tarafından öğrencilere yönelik konferans düzenlendi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı birimleri tarafından öğrencilere yönelik konferans programı düzenlendi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Devrek Kampüsünde İl Jandarma Komutanlığına bağlı birimler tarafından uyuşturucuyla bağımlılık, siber güvenlik, kadına şiddet gibi konular hakkında öğrencilere eğitici bilgiler verildi.

Gerçekleştirilen eğitimde Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Personeli Jandarma Astsubay Saitcan Atasoy tarafından siber farkındalık, siber zorbalık, güvenli internet kullanımı, dijital bağımlılık konularında, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği Personeli Jandarma Astsubay Tuğçe Üge tarafından aile içişi şiddetle mücadele, 6284 sayılı kanun, KADES uygulaması ve kaçakçılık ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli Jandarma Astsubay Serhat Sevim tarafından ise kaçakçılık, organize suçlar ve bağımlılıkla mücadele konuların da sunum gerçekleştirildi.

Sunumların tamamlanmasının ardından Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ile Devrek MYO Müdürü Doç. Dr. Ersin Kanat tarafından Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı personellerine teşekkür belgesi takdiminde bulundular.

Düzenlenen programa, İlçe protokolünün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.