Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Bilgin Bayat, hayır lokması dağıtıp vatandaşla buluştu

Zonguldak Yayın: 01.04.2024 00:00
İhlas Haber Ajansı
Bilgin Bayat, hayır lokması dağıtıp vatandaşla buluştu

Zonguldak’ın Kilimli İlçesi Hisararkası Mahallesi Muhtar Adayı Bilgin Bayat seçime az bir zaman kala seçmenleriyle buluştu ve iftar öncesi hayır lokması dağıtımı gerçekleştirdi.

Kilimli Hisararkası Mahallesi Şehit Madenci Harun Sasa parkında gerçekleşen mahalle buluşmasına Hisararkası Mahallesi halkı yoğun ilgi gösterdi. Mahalle buluşması ile ilgili olarak konuşan Hisararkası Mahallesi Muhtar Adayı Bilgin Bayat “Yaklaşık 100 gündür seçim çalışması yapıyoruz. Bugün artık finali yaptık ve mahallelilerimizle buluştuk. Onlara iftar öncesi lokma ikramında bulunduk. İftarlarını bu lokmalarla açarak inşallah bize dualarını edecekler ve Pazar günüde desteklerini esirgemeyecekler. En güzel cevabı sandıkta Hisararkası halkı verecektir. Biz mahalleye hizmet etmeye talip olan, maaş alan değil hizmet eden bir muhtar adayı olarak sizin karşınıza çıktık. Pazar günü gelin hep birlikte bu zihniyeti değiştirelim” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Park halinde alev alev yanarak küle döndü

Gündem Yayın: 19.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Park halinde alev alev yanarak küle döndü

Bolu’da sabah saatlerinde park halindeki bir otomobil alev alev yanarak küle döndü.

Yangın, Dağkent Mahallesi 2. Etap TOKİ konutlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, site içerisinde park halinde bulunan İsmail D.’ye ait 14 AAE 379 plakalı araçta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Araçtan yükselen alevleri fark eden çevredeki vatandaşlar tarafından itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yanan araç söndürüldü. Yangında araç tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. 2 araçta ise maddi hasar oluştu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: