Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

YRP Adayı Nurullah Selgeçti: “Yenice’ye Refahı Getireceğiz”

Manşet Yayın: 27.03.2024 12:51
YRP Adayı Nurullah Selgeçti: “Yenice’ye Refahı Getireceğiz”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Yenice Belediye Başkanı Nurullah Selgeçti, göreve seçildiklerinde yapacakları çalışmaları anlattı.

Dünya orman çeşitliliği açısından sayılı bölgelerden olan Yenice’nin  en kaliteli orman emvalinin  İl dışında işlenerek  dünyaya ihraç edildiğini ifade eden  Selgeçti, “Buna son vereceğiz. Orman ürünlerinin ilçemizde işlenebileceği, ilçemiz gençlerinin istihdam edilip göçü tersine çevirecek 1000 kişi kapasiteli bir fabrika kuracağız. Yenice’mizin özkaynaklarına katma değer katarak ülke ekonomisine katkıda bulunacak; ihracatta Yenice halkı olarak BİZ DE VARIZ diyeceğiz. Doğalgaza özlem son bulacak. Göreve geldiğimiz gün itibariyle ilk işimiz; Yenice’ye doğalgazı getirmek için çalışmak olacak. Yenice’mizi yeşil enerjiyle tanıştıracağız. Yenice’mize güneş panelleri ve rüzgar türbinleri kuracağız. Coğrafi konum avantajıyla güneşi ve rüzgarı yeterli oranda alan ilçemiz; enerjisini kendisi üretecek. Bu sayede vatandaşlarımızın ev ve işyerlerindeki enerji faturalarını en aza indireceğiz. Sel afeti ilçemizin kaderi olmaktan çıkarılacak. Bunun için gerekli ıslah ve altyapı çalışmaları önceliğimiz olacak. Yeniceli huzura kavuşacak. Son yıllarda ilçemizin önemli geçim kaynağı haline gelen arıcılık faaliyetlerini daha modern hale getirip üretimi artıracağız. İlçemizdeki Meslek Yüksek Okulu bünyesinde Arıcılık bölümü açılması için girişimlerde bulunacağız. Buradan mezun olan öğrencilerin yine ilçemiz arıcılığının geliştirilmesi için istihdamına yönelik AR-GE çalışmaları yapacağız. Bu konudaki girişimcilerimizi destekleyeceğiz. Dünyanın en güzel ormanlarına sahip Yenice’mizi bir turizm merkezi haline getireceğiz. Yenice; doğa sporlarının yapıldığı, kamp meraklılarının her mevsim ziyaret ettiği bir destinasyona dönüşecek” diye konuştu.

“HEMŞERİLERİMİZLE SÜREKLİ BİR ARAYA GELİYORUZ”

Seçim çalışmaları kapsamında Yenicelilerle sürekli bir araya geldiklerini ifade eden Selgeçti;

“Her köşesi ayrı bir güzellik olan Yenicemize hizmet için seçim çalışmalarımız kapsamında hemşehrilerimiz ile sürekli bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere olan teveccühleri bizleri memnun ediyor. Hemşehrilerimizin desteklerini bekler, mübarek Ramazan ayının tüm Müslüman alemi ve tüm vatandaşlarımıza sağlık , mutluluk ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. (Ramazan Öztürk)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Umut Bozok moral buldu

Spor Yayın: 09.05.2024 12:48
İhlas Haber Ajansı

Trabzonspor’da beklentilere karşılık veremeyen Umut Bozok, Fatih Karagümrük’le oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında iki gol atarak moral buldu.

Süper Lig’de Kasımpaşa formasıyla gol kralı olmasının ardından Trabzonspor’a büyük umutlarla transfer edilen Umut Bozok, Karadeniz ekibinde istenilen performansı bir türlü ortaya koyamadı. Bordo-mavililerde oynadığı 49 resmi müsabakada 13 gol kaydeden 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon ligde forma giydiği 11 maçta sadece 1 gol bulurken, dün Fatih Karagümrük’e karşı oynanan Türkiye Kupası maçında 2 gol birden attı.

Onuachu ve Enis Destan’ın gerisinde kaldı

Bu sezon ligde oynadığı 11 maçta 389 dakika sahada kalan Umut Bozok, bordo-mavili takımın ligde Fatih Karagümrük’ü 5-1 mağlup ettiği müsabakada 1 gol atabilmişti. Söz konusu maçın dışında ligde golü bulunmayan Umut, kupada ortaya çıkarak yine Fatih Karagümrük mübasabakasında gollerle tanıştı. Trabzon ekibinin diğer forvet oyuncularından Enis Destan, bu sezon forma giydiği 36 resmi müsabakada 9 gol atarken, Onuachu ise 22 resmi maçta 13 gol kaydetti.