Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ters şeritte bisikleti ile ilerlerken ölümden döndü

Kastamonu Yayın: 15.03.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Ters şeritte bisikleti ile ilerlerken ölümden döndü

Kastamonu’da ters şeritte seyir halinde olan bisiklet sürücüsü, otomobilin altında kalmaktan sonra anda kurtuldu. O anlar ise KGYS kamerasına yansıdı.

Olay, Saraçlar Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kavşakta ters şeritten ilerleyen bisikletliye otomobil çarptı. Otomobili son anda fark eden sürücü son anda durdu. Otomobilin hafif şekilde çarptığı bisiklet sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.

Yaşanan o anlar ise Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü’nce kaza anı, “Trafik kuralları karayolunu kullanan bisiklet sürücüleri için de geçerli” notuyla paylaşıldı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Alaplı’da 2 binanın çatı katı alev alev yandı

Gündem Yayın: 12.05.2024 12:48
İhlas Haber Ajansı
Alaplı’da 2 binanın çatı katı alev alev yandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir binanın çatı katında çıkan yangın hasara neden oldu.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesindeki Çay köyünde Veysel Yolaç ait 2 katlı binanın çatı katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Binanın çatı katının tamamen alevlere teslim oldu. Yangın sırasında evde bulunanlar tahliye edildi. Alevleri fark eden ev sakinleri, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Alaplı Belediyesi Müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangın nedeniyle mahalleli sokağa döküldü. Olayda yaralı ve can kaybı bulunmazken, yangın çatı katında hasara yol açtı.

Paylaş: