Ramazan Öztürk tarafından
10 Mart, 2024 15:54 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Salt: “Elindeki Bilgileri Kamuoyuna Açıkla”   

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Rafet Vergili'nin kendisi ile ilgili olarak yaptığı açıklamalara  tepki göstererek, "Karabük'te 43 bin üyesi olan bir siyasi hareketin mensuplarını itham ederek siyasi menfaat elde etmeye çalışıp oy devşirmeye çalışmanın hiç kimseye bir faydası yok" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Rafet Vergili'nin kendisi ile ilgili olarak yaptığı açıklamalara  tepki göstererek, "Elindeki bilgileri kamuoyuna açıkla" dedi "Türkiye Yüzyılı Karabük Vizyonu Medya Buluşması"  kapsamında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili'nin kendisi hakkındaki söylemlerine sert tepki gösterdi. Vergili'nin bu açıklamalarla oy devşirmeye çalıştığını ifade eden Salt; "Geçtiğimiz haftalarda Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Rafet Vergili,  çıktığı canlı yayınlarda teşkilatımızı hedef alan açıklamaları, tehditleri, söylemleri ve ithamlarını hepimiz malum olarak takip ettik. Demokrasi yarışı içerisinde olan hiçbir siyasi partinin seçimi kazanma uğruna itham edilmesi bizim tarafımızdan kabul edilemez. Yaşanan bu olayı Demokrasi adına kara bir leke olarak nitelendiriyoruz. Karabük'te 43 bin üyesi olan bir siyasi hareketin mensuplarını itham ederek siyasi menfaat elde etmeye çalışıp oy devşirmeye çalışmanın hiç kimseye bir faydası olmayacağını buradan Karabük halkımıza arz etmek istiyorum. Karabük halkı Karabük seçmeni 31 Mart akşamı en doğru cevabı, en güzel şekilde sandıkta verecektir diye ifade etmek istiyorum" dedi. "ELİNDEKİ BİLGİLERİ KAMUOYUIYLA PAYLAŞMASINI TAVSİYE EDİYORUM" Belediye Başkan Rafet Vergili'ye elindeki bilgileri kamuoyuyla paylaşmasını tavsiye eden İl Başkanı Ferhat Salt; "Canlı yayınlarda, çeşitli söylemlerde bulunan Sayın Belediye Başkanı'na naçizane tavsiyem elindeki bilgiler varsa bu bilgileri kamuoyuyla paylaşmasıdır. Bizim için siyaset hayırda yarış meselesidir. Biz rakiplerimizle bugüne kadar olduğu gibi eser, hizmet  ve icraat konusunda yarışmak istiyoruz. Şehirlerimizde bugüne kadar yapılanlar olduğu gibi ihmal edilen ve şehrimizin ihtiyaç duyduğu icraatlar ve hizmetler de bütün Karabük'ün malumudur. Yaptığımız çalışmalarda önümüzdeki süreçte Karabük için, Karabük adına ortaya koyduğumuz projeler halkımızın faydasına ve menfaatine olan ve gerçekleştirilmesi mümkün altyapısına büyük emek harcanan projelerdir. Bu anlamda biz milletimizin hissiyatının, derdinin, beklentisinin özellikle dile getiriyoruz ve bunu dile getirmekle de mükellefiz" dedi. (Ramazan Öztürk)
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 14:53 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Güvercinler için klimasını kapattı

Karabük'te bir inşaat mühendisi yuva yapan güvercinler için klima kullanımını durdurdu.

Kent merkezinde bir iş hanının 4'üncü katındaki ofisine gelen inşaat mühendisi Yusuf Aydın, pencere kenarında hareket eden iki yabani güvercini fark etti. Pencereyi açan Aydın, güvercinlerin klima motoruna yuva yaptığını gördü. Güvercinlerin yumurtlayacaklarını fark eden Aydın yuvayı çalı çırpı ile sağlamlaştırıp yuvayı genişletti. Güvercinlere marul, karnabahar gibi yiyecekler temin etmeye başladığını anlatan Aydın, "Güvercinlerin küçük odun parçaları taşıdığını gördüm. Yuva yapma gayretleri vardı. Biraz daha çalı çırpı toplayıp yuvalarını büyüttüm. Yumurtlayacakları belliydi ve birkaç gün sonra 2 tane yumurta yaptılar. Yavrular dünyaya gelirse buradan düşme ihtimalleri düşüncesiyle yuvayı büyüttük. Yemini, suyunu, marulunu, karnabaharını koymaya başladık. Artık yerinden hiç kalkmıyor. Tamamen yavrularına odaklanmış. Hatta bazen yiyecek koyacağımız zaman kızıyor, müdahale ediyor" dedi.

Ofisine gelen ziyaretçilerin, yuvadaki güvercini görünce sevindiklerini belirten Aydın, "Yumurtlayacakları ve yavrularının çıkacakları günü bekliyoruz. İnşallah onları da görürüz. Yavrularına güvenli bir yer yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.