Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Bartın Müftülüğün’den Kan Bağışı

Bartın Yayın: 16.04.2015 08:53
Yazar:
Bartın Müftülüğün’den Kan Bağışı

BARTIN Müftülüğü tarafından 2015 yılı 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Türkiye Kızılay Derneği Karabük Kan Bağış Merkezi’nce Kızılay Kan Merkezi yetkiliklilerine din görevlileri tarafından kan bağışı düzelendi.
Müftülük Konferans salonunda din görevlilerinin katıldığı kampanya hakkında açıklama yapan İl Müftüsü Mahmut Gündüz, “Onun yeryüzünü şereflendirmesi ile insanlığın dünü, bugünü ve geleceği aydınlanmıştır. İnsanlık onun rehberliğiyle yeniden yolunu bulmuş onun öğretileri sayesinde insanlık dünyaya sevgi ve şefkat nazarıyla bakmayı öğrenmiştir. İslam aleminin her yıl artan bir heyecanla yaşadığı Kutlu Doğum Haftası birlik, beraberlik ve kardeşlik kültürünü daha da genişletip derinleştirmektedir. “Hz. Peygamber ve Birlikte yaşama Ahlakı” temalı Kutlu doğum Haftası münasebetiyle İl Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Kan bağışı kampanyası Din görevlilerinin ve halkında katılımlarıyla Müftülük Konferans salonumuzda büyük bir ilgiyle yapılması mutluluk verici” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rus turistler 3 ay aranın ardından tekrar Samsun’da

Ekonomi Yayın: 27.04.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

Astoria Grande isimli kruvaziyer gemi, 3 aylık aranın ardından 898 Rus turistle Samsun Limanı’na demirledi.

Astoria Grande isimli kruvaziyer gemi, 898’i Rus turist olmak üzere mürettebatı ile birlikte toplam bin 336 kişilik kafilesi ile Samsun’a geldi. En son 18 Ocak’ta Samsun’a turistleri getiren kruvaziyer gemi, bakımlarının tamamlanmasının ardından dün Amasra’dan yola çıkarak, bugün tekrar Samsun’u ziyaret etti.
“Samsun’dan sevdiklerimize hediyeler alacağız”
Rusya’nın Sochi Limanı’ndan demir aldıktan sonra Türkiye’deki bazı illeri gezen Rus turistler, bu sabah geldikleri Samsun’da akşama kadar vakit geçirip, alışveriş yapacaklar. Aylar sonra Samsun’a ayak basan turistler, “Samsun’a geldiğimiz için çok mutluyuz. Burası çok güzel bir şehir. Tarihi yerleri ve şehri gezeceğiz. Sevdiklerimize hediyeler alacağız” ifadelerini kullandılar.
Ocak ayında bakıma alınan ve 3 ay Samsun’a gelmeyen kruvaziyer geminin, bundan sonraki süreçte 2 haftada bir Samsun’a geleceği öğrenildi. Geminin akşam saatlerinde Samsun’dan ayrılarak Trabzon’a gideceği belirtildi.
(ED-