Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Şubat, 2024 16:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kaza üzerine kaza olan kavşağa trafik ışık sistemi kuruldu

Bolu’da yaklaşık 2 ay önce kullanılmaya başlanan ve defalarca kazaların yaşandığı Güney Çevre Yolu’nun Kasaplar Kavşağı’na trafik ışık sistemi kuruldu.
Bolu’da yaklaşık 2 ay önce faaliyete geçen Güney Çevre Yolu’nda, kullanıma başlandığı süre zarfı içerisinde kazalar meydana geldi. Mudurnu yolu ile D-100 kara yolunu birbirine bağlayan Güney Çevre Yolu’nun Kasaplar köyü mevkiinde bulunan dönel kavşakta önlem alınması yönünde vatandaşlar tarafından tepkiler oluştu. Maddi hasarlı ve yaralamalı kazaların meydana geldiği Kasaplar Kavşağı’nda, Bolu Valisi Erkan Kılıç incelemelerde bulundu. Erkan Kılıç’ın incelemelerinin ardından görevli ekipler harekete geçerek, Kasaplar Kavşağı’na trafik ışık sistemini kurdu. Sinyalize sistem sayesinde kaza oranının en aza inmesi hedefleniyor.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da dolu yağışı etkili oldu: Tarlalar beyaza büründü

Çorum’un Alaca ilçesinde tesirli olan dolu yağışı, tarım topraklarını beyaza bürüdü.
Çorum’un Alaca ilçesinde öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, bir müddet sonra yerini dolu yağışına bıraktı. İlçenin yüksek rakımlı köylerinde tesirli olan dolu yağışı sebebiyle tarım yerleri olumsuz etkilendi. Tarım yerlerini beyaza bürüyen dolu yağışı bir müddet sonra tesirini yitirdi. Dolu yağışı sebebiyle tarım topraklarının ziyan görmüş olabileceği tabir edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.