Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Dışişleri Bakanı Fidan, Brezilya Dışişleri Bakanı Vieira ile görüştü

Türkiye Yayın: 23.02.2024 14:14
Dışişleri Bakanı Fidan, Brezilya Dışişleri Bakanı Vieira ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Brezilya’da dün akşam saatlerinde Brezilya Dışişleri Bakanı Mauro Vieira ve Güney Afrika Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Naledi Pandor ile görüştü.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Brezilya’da temaslarına devam ediyor. Bakan Fidan dünkü temasları çerçevesinde Brezilya Dışişleri Bakanı Mauro Vieira ve Güney Afrika Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Naledi Pandor ile bir araya geldi. Fidan dünkü temadları çerçevesinde Rio de Janerio şehrinde Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un yanı sıra Meksika Dışişleri Bakanı Alicia Barcena Ibarra, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan, Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanı Stephane Sejourne ile bir araya elmişti.(İHA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Artvin’de dağcılık eğitimi

Dünya Yayın: 03.06.2024 00:07
İhlas Haber Ajansı
Artvin’de dağcılık eğitimi

Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde Livane Doğa Sporları Kulübü tarafından düzenlenen dağcılık eğitim programı gerçekleştirildi.

Türkiye Dağcılık Federasyonu antrenörlerinin gözetiminde Livane Doğa Sporları Kulübü tarafından düzenlenen dağcılık eğitim programına Hopa Arama Kurtarma (HOPAK), Çoruh Arama Kurtarma (ÇAK) ve Artvin AFAD personeli katıldı. Katılımcıların temel dağcılık becerilerini geliştirmenin amaçladığı program kapsamında teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamalar da yer aldı. Dağcılık teknikleri, güvenlik önlemleri, ip kullanımı ve doğada hayatta kalma konularında detaylı eğitimler verildi.

Türkiye Dağcılık Federasyonu antrenörleri, katılımcılara doğada karşılaşılabilecek zorluklar ve bu zorluklarla başa çıkma yöntemleri hakkında bilgi verdi. Livane Doğa Sporları Kulübü yetkilileri, eğitimin başarıyla tamamlandığını ve katılımcıların dağcılık konusundaki bilgi ve becerilerini önemli ölçüde geliştirdiklerini belirtti. Eğitimin sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi.