Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Aralık, 2023 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 1

Başkan Vergili, “Karabük’ü birilerine peşkeş çekecek adamlara bırakmayacağım”

Yerel seçimlerde MHP’den yeniden adaylığını açıklayan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Karabük’ü birilerine peşkeş çekecek adamlara bırakmayacağım" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yeniden aday gösterilen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili açıklamalarda bulundu.
Karabük’te bir dönem daha belediye başkanlığına adaylığını koyduğunu ifade eden Vergili, en son yaptırdıkları anketlerde de en yüksek oy oranıyla aday olan kişinin kendisi olduğunu belirtti.
"Karabük vefalıdır" diyen Vergili, "Karabük kendine hizmet edeni hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz, her zaman sahip çıkar. Hiçbir zaman ne partisine nede ideolojisine bakar. Yalnız kendisine nasıl hizmet etmiş buna bakar. Biz de Karabük’e elimizden geldiği kadar en düzgün ve en dürüst şekilde hizmet ettik. Karabüklüler de bize sahip çıktı. Biz şuna inanıyoruz ki bu seçimlerde de biz Karabük’e vefa borcumuzu ödeyeceğiz, Karabüklüler de bize vefasını gösterecektir. Bütün Karabüklülere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Karabük’ün bütün sorunları ile ilgili en ince ayrıntısına kadar gece gündüz uğraştıklarını aktaran Vergili, "Bazıları ister çekememezlikten ister kabullenememezlikten veya başka korkularından, Karabük’te hiç çekinmeden herkese, her siyasetçiye veya her siyasi görüşe yapmış olduğu yanlışlığı söyleyebilecek Karabük’te tek kişi benim. Hiç kimseden menfaat beklediğim yok. İktidardan bir menfaat beklediğim yok. Şahıslardan menfaat beklediğim yok. Milletvekillerinden beklediğim hiçbir menfaat yok. Karabük’te bu kadar büyük işler yaparken de onların gücüyle yapmadık. Gecemi gündüzüme katacağım, Karabük’ü birilerine peşkeş çekecek adamlara bırakmayacağım. Şimdi 4 gözle şunu bekliyorlar. Rafet Vergili seçim kaybetse de Karabük’te rant kavgasına bir daha başlatalım. Her partinin desteğini alıp inşallah 31 Mart’ta bu binada hep beraber biz olacağız" diye konuştu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştüğünü ve dördüncü dönem için aday olduğunu anlatan Vergili, konuşmasının ardından adaylık başvurusunu MHP İl Başkanı Cenk Gedikoğlu’na teslim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Yazıçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, İstanbul istikametinde seyir halinde olan A.O. idaresindeki 18 DU 361 plakalı araba, dinlenme tesisine girmek için kavşaktan dönüş yapan B.G. yönetimindeki 05 RD 669 plakalı arabayla çarpıştı. Kazda her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin