Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Görmemek Yürümeye Engel Değildir

Gündem Yayın: 20.03.2015 15:25
Yazar:
Görmemek Yürümeye Engel Değildir

Karabük Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ” Görmemek Yürümeye Engel Değildir” projesi düzenlenen törenle start aldı
Karabük Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ” Görmemek Yürümeye Engel Değildir” projesi düzenlenen törenle start aldı.
Polis Evi’nde düzenlenen proje tanıtım toplantısında konuşan Karabük Vali Yardımcısı Erkan Çapar, dezavantajlı gruplar olarak tanımlanan vatandaşlar için çeşitli projelerin geliştirildiğini söyledi.
Dezavantajlı grupların sahip çıkılması ve topluma uyumlarının sağlanması anlamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın hazırlanan projeleri finansal açıdan desteklediğini ifade eden Çapar, ” Bu projemizin de finansal kaynağını bakanlığımızdan sağladık. dezavantajlı grupları öne alan projeler hazırlayan emniyet mensuplarına teşekkür ediyorum. Projenin ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
İl Emniyet Müdürü Tezsever’de, meslek hayatlarında yaptıkları çalışmaların genellikle operasyon ağırlıklı olduğunu belirterek, ” Biz toplumsal konularda çalışmalar yapmak için çalışıyoruz. Sosyal hizmet projeleri bakımından önemli bir birimimiz. Bir çok konu da projelerimiz var. Bu projemiz sosyal içerik bakımından müthiş bir proje. Görmeyen vatandaşlarımızın hallerini dışarıdan gören insanlar için farkındalık oluşturulacak çalışmalarımız olacak” ifadelerini kullandı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilen proje kapsamında 50 halk otobüsü ve 500 esnafa farkındalık için eğitim verilecek.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ordu’da gezi teknesi alevlere teslim oldu: Söndürme çalışmaları sürüyor

Gündem Yayın: 28.04.2024 20:24
İhlas Haber Ajansı

Ordu’nun Ünye ilçesinde tersanede bakım yapılan gezi teknesinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

Cevizdere Mahallesi’ndeki Ünye Limanı’nda bakım yapılan gezi teknesinde çalışma esnasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangını fark edenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede büyürken bölgeyi dumanlar kapladı, alanda güvenlik önlemleri alındı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı.
Öte yandan Ünye Limanı’nda 18 Nisan tarihinde çimento yüklü bir geminin kaptan köşkünde yangın çıkmış, 1 vatandaş dumandan etkilenmişti.

Paylaş: