Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu’da Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Manşet Yayın: 14.12.2023 16:02 |Güncelleme:28.12.2023 11:52
Safranbolu’da Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi tüm birimleri ile birlikte Safranbolu’yu karış karış dolaşmaya, yaralara merhem, sorulara cevap,  sorunlara çözüm, dertlere derman olmaya devam ediyor. Bir yanda yollar yeni asfaltlarına kavuşurken,  diğer yanda sosyal alanlar tüm hızıyla inşa ediliyor.

Safranbolu Belediyesi ekipleri halkın hizmet alması için canla başla çalışmalarına devam ediyor. Mesai gözetmeksizin çalışan ekipler aynı zamanda kentin fark yaratan bir konuma kavuşması için projeler üretiyor. Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliği tarafından Cemal Caymaz Mahallesi Kışla Caddesi’nde asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, su arklarının yağışlar sebebi ile tıkanmaması için genişletme ve temizleme çalışmaları yapılıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tüm sokaklarda yoğun ve süresiz temizlik çalışmalarına devam edilirken, Esentepe Mahallesi’nde yapımı süren ve tasarım parklara ilave olan Vişne Park’ta şu ana kadar büyük bir yol kat edildi. Toprak serimi yapılan yaklaşık iki bin metrekare alana ıhlamur ağaçları dikilirken, sulama sistemi yapılıyor ve toprak tesviyesi devam ediyor. Baskı asfalttan yürüyüş yolları tamamlanan parkta kamelyaların da kurulumları aralıksız sürüyor.

Safranboluda Calismalar Araliksiz Devam Ediyor1 jpg

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, dört bir yanda tüm birimleri ile çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren mesai arkadaşlarına teşekkür ederek şunları söyledi: ‘’Göreve geldiğimiz andan itibaren değerli halkımıza faydalı olacak tüm işlerimize sürekli alternatifler üreterek ve yeni projeler geliştirerek çalışmalarımıza devam ettik. Mesai arkadaşlarımızla gecemizi gündüzümüze katarak Dünya mirasımıza gözbebeğimiz gibi bakıyoruz. Mahalle Mahalle, Sokak Sokak ekiplerimiz çalışmalarını sürdürürken aynı zamanda halkımız ile bir araya geliyor gerçekleştirdiğimiz toplantılarla da soru görüş ve önerilerini birim müdürlerimizle birlikte yaptığımız ziyaretlerde en hızlı şekilde cevaplandırıyoruz. Fırsat bulduğumuz her an esnaflarımızı ziyaret ediyor hoş sohbetlerini birer çay eşliğinde dinliyor kentimizin gelişimine birlikte katkılar sağlıyoruz. Bütün mesai arkadaşlarıma gösterdikleri özveriden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.’’

(Ramazan Öztürk)

Safranboluda Calismalar Araliksiz Devam Ediyor2 scaled

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Manşet Yayın: 18.05.2024 12:48
Karabük’te motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Karabük’te aynı yönde seyir halinde olan otomobil ile motosikletin çarpıştığı yaralamalı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Aydınlıkevler Mahallesi Tevfık Fikret Caddesi’nde meydana geldi. Kent merkezi yönüne giden E.A. (21) idaresindeki 78 BB 649 plakalı otomobil, önünde seyir halindeyken sağa dönüş yapmak isteyen E.A. (17) idaresindeki 78 ABM 765 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, çöp konteynerine ve bir evin bahçesinin demir korkuluklarına çarparak durabilirken, motosikletle sürüklenen E.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Facianın eşiğinden dönülen kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!