Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Zeki Çaylı Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Manşet Yayın: 12.12.2023 15:56 |Güncelleme:28.12.2023 11:52
Zeki Çaylı Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezine giderek  Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Sosyal medya hesabı üzerinden aday adaylığı başvurusunu yaptığını duyuran Başkan Zeki Çaylı;  “Kıymetli Hemşehrilerim, “YENİCE bizim sevdamız” dedik ve mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partimizden 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, yeniden Yenice Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu MHP Genel Merkezi’mizde hayırlısıyla yaptık.MHP Genel Başkanımız Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin tavsiyelerini alarak kendisiyle sohbet etme fırsatımız oldu tüm Yeniceli vatandaşlarımıza selamlarını iletti. Niyet hayır akıbet hayır olsun inşallah.Rabbim, çıktığımız bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun ” dedi. (Ramazan Öztürk)

Zeki Cayli Aday Adayligi Basvurusunu Yapti2 jpg

2 kişi görüş bildirdi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Gündem Yayın: 18.05.2024 20:12
İhlas Haber Ajansı

Karabük’te aynı yönde seyir halinde olan otomobil ile motosikletin çarpıştığı yaralamalı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Aydınlıkevler Mahallesi Tevfık Fikret Caddesi’nde meydana geldi. Kent merkezi yönüne giden E.A. (21) idaresindeki 78 BB 649 plakalı otomobil, önünde seyir halindeyken sağa dönüş yapmak isteyen E.A. (17) idaresindeki 78 ABM 765 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, çöp konteynerine ve bir evin bahçesinin demir korkuluklarına çarparak durabilirken, motosikletle sürüklenen E.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Facianın eşiğinden dönülen kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Paylaş: