Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Acil Servisten Sonra Poliklinik Hizmetleri de Başladı

Manşet 11.12.2023 14:10 |Güncelleme: 27.12.2023 16:25
A+ A-
Acil Servisten Sonra Poliklinik Hizmetleri de Başladı

Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 5000 Evler’deki ek hizmet binasında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Ortopedi, Üroloji, Dâhiliye ve Aile Hekimliği branşlarında hasta kabul edilmeye başlandı.

Geçtiğimiz günlerde Acil Servis hizmetlerine başlayan Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 5000 Evler’deki ek hizmet binasında poliklinik hizmetleri de verilmeye başlandı.

Ek hizmet binasında 11 Kasım itibariyle  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Ortopedi, Üroloji, Dâhiliye ve Aile Hekimliği branşlarında hasta kabulüne başlandı.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Eğitim Araştırma Hastanesi  Başhekimi Doç. Dr. Erkan Doğan ile birlikte hizmete açılan ek hastane binasında incelemelerde bulundular. Poliklinik hizmeti alan hastaları da ziyaret eden İl Sağlık Müdürü İsmail Kara ve Hastane Başhekimi Erkan Doğan, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara;  “Sağlık hizmetleri ve sağlık yatırımları konusunda ilimize desteklerini esirgemeyen başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya, Sayın Valimiz Mustafa Yavuz’a, Milletvekillerimiz Sayın Cem Şahin ve Sayın Durmuş Ali Keskinkılıç’a teşekkür ederiz” dedi. (Yusuf Korkmaz)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ormanlık alanda yaşlı kadını domuz sanıp ölümüne sebep oldu

Gündem 05.10.2024 20:37
İhlas Haber Ajansı
A+ A-

Zonguldak’ta domuz zannettiğini kadını öldüren Serment B. (50) Zonguldak Adliyesi’ne getirildi. Yaşlı kadının otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmesi bekleniyor.
Edinilen bilgiye göre olay Çaydamar Mahallesi Mehmet Zaman Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre evinin bahçesinde ses duyan Serment B.(50) eline tüfeğine alarak bahçeye indi. Serment B., bahçesinden gürültüyü fark edince sese doğru yöneldi. Bahçesinde domuz olduğunu sanıp tüfekle ateş açtı. Serment B., ses doğru gittiğinde Senem Ç.’nin (65) kanlar içinde olduğunu gördü.
Durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Senem Ç.’ye ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Senem Ç. kurtarılamadı. Olayın ardından Serment B. gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Karakolda işlemlerinin ardından Serment B. bugün öğlen saatlerinde Zonguldak Adliyesine getirildi. Serment B.’nin adliyedeki sorgusu sürüyor. Senem Ç.’nin daha önce de evinde biriktirdiği çöpler nedeniyle kamuoyunda gündeme geldiği, çöplerinin de ekiplerce temizlendiği öğrenildi.
(ECB-OA

Nöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Eskipazar Eczanesi
Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Büşra Eczanesi
Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Yeni Zümrüt Eczanesi
Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500