Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Orman Genel Müdürü Karacabey Yenice’de incelemede bulundu

Manşet Yayın: 08.12.2023 11:01
İhlas Haber Ajansı
Orman Genel Müdürü Karacabey Yenice’de incelemede bulundu

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Yenice Orman İşletme Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

Yenice İşletme Müdürlüğü yönetim kadrosuyla değerlendirme yapan Genel Müdür Karacabey, yaptığı konuşmada, Yenice İşletme Müdürlüğü ve Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünün büyük bir okul olduğunu, teknik ve entansif ormancılığın en iyi yapıldığı yerlerden biri olduğunu belirtti. Karacabey, “Yaptığımız işlerde başarılı oluyorsak bunu tek başımıza değil, ekip olarak hep birlikte yapmaya borçluyuz. Ormancılığımızı bir adım ileriye götürmek amacıyla hepimiz gayret içerisindeyiz” dedi.

AW093772 02 jpg

Yıl sonu nedeni ile 2023 yılının değerlendirmesini birlikte, 2024 yılı programı üzerinde de istişarelerde bulunan toplantıda Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Yenice ve Karabük ili ormancılık çalışmaları hakkında Genel Müdür Karacabey’e bilgi verdi ve ziyaretlerinden dolayı Genel Müdür Karacabey’e teşekkür etti.
Toplantıda, Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akduman, Basın Müşaviri Mümin Döngez, Yenice İşletme Müdürü Umut Yılmaz, İşletme Müdür yardımcısı, işletme şefleri ve işletme saymanı yer aldı.

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da bin 766 adet sentetik ecza ele geçirildi

Gündem Yayın: 18.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Samsun’da bin 766 adet sentetik ecza ele geçirildi

Samsun’da narkotik polisi tarafından yapılan iki ayrı operasyonda bin 766 adet sentetik ecza ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) ve Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi’nde M.K. ve İ.B. isimli şahıslardan 840 adet sentetik ecza ele geçirildi. 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Narkotik ekiplerince İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi’nde de H.Ç., Y.E.G. ve E.T. isimli şahısların bulunduğu araç içerisinde yapılan aramada da 926 adet sentetik ecza elde edildi. 3 şahıs gözaltına alındı.

Paylaş: