Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Elif Köse Aday Adaylığını yarın Açıklıyor

Manşet Yayın: 27.11.2023 11:43 |Güncelleme:28.12.2023 11:52
Elif Köse Aday Adaylığını yarın Açıklıyor

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkanlığına yeniden aday adayı olduğunu açıkladı. Başkan Köse, aday adaylığı başvurusunu yarın CHP İlçe Başkanlığına yapacak.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse yaptığı açıklamada, “2019 yılında hem mimar, hem anne ve en önemlisi de bir kadın olarak çıktığım bu yolda en büyük ilham kaynağım sizlerin varlığını ve Safranbolu sevgimi iliklerime kadar hissetmemdi.

Bu görevi verirken bana ne kadar güvendiyseniz ben de tam o kadar güvendim kendime. Aynı ruhla; 31 Mart 2019’un akşamı yaşadığımız mutluluk dayanışmasıyla aday adaylığımı açıklayacağım bu toplantıyı yeniden omuz omuza yapmak istiyorum.

28 Kasım Salı günü saat 13:30’da Misakı Milli Demokrasi Meydanı’nda toplanarak CHP Safranbolu İlçe Başkanlığımızda 14:00’da açıklamamı yapacağım. Hepinizi yanımda görmek bana onur ve gurur verecektir. Daha çok işimiz var. Çünkü başka Safranbolu yok” dedi. (Ramazan Öztürk)

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atıl haldeki samanlar alev alev yandı

Gündem Yayın: 19.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Bolu’da Yukarı Soku Mahallesi’nde atıl samanların bulunduğu alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yangın, Yukarı Soku Mahallesi’nde bulunan bir tarlanın başında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede çiftçilik yapan vatandaşlar, çürümüş samanlarını tarlaların bulunduğu yol kenarına attı. Öğle saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle samanların bulunduğu alanda yangın çıktı. Kısa sürede alevlenen samanların dumanı etrafı sardı. Vatandaşların yangını fark etmesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa süre içerisinde gelen itfaiye ekipleri tarafından alev alev yanan atıl haldeki samanlar söndürüldü.

Paylaş: