Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2023 04:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Maçın iptaline neden olan kale direkleri değiştirildi

Kastamonu’da 1. Amatör Küme’de mücadele eden İhsangazispor’un, Taşköprüspor’u ağırladığı maçta ölçüleri farklı olduğu için karşılaşmanın iptal olmasına sebep olan kale direkleri değiştirildi.
Kastamonu’da 1. Amatör Küme’de mücadele eden Taşköprüspor, 18 Kasım’da deplasmanda İhsangazispor ile karşılaştı. Maça dakikalar kala itirazda bulunan Taşköprüspor, kale direklerinin ölçülmesini istedi. Yaklaşık 23 yıldır resmi maçların oynandığı İhsangazi Stadı’nın maç oynamak için gerekli şartları taşımadığını ileri süren Taşköprüspor’un itirazı değerlendirildi. İtiraz sonrasında sahaya getirilen metre ile kale direkleri ve stat ölçüldü. Yapılan ölçümler sonrasında kale ölçülerinin standartlara uymadığı belirlenerek, karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi.

Kale direkleri onarıldı
Karşılaşmanın ardından maçın iptal edilmesine sebep olan kale direkleri, İhsangazi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çıkarıldı. Değiştirilerek standartlara uygun hale getirilen kale direkleri stada getirildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından direkler yeniden yerlerine yerleştirilecek. Stada hakemlerin giyinme odası olarak kullanabileceği bir adet de konteyner koyuldu.

"23 yıllık kale direklerimiz sonunda onarıldı"
Stada gelerek onarılan kale dileklerini ölçen İhsangazispor Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeni Mahalle Muhtarı Mehmet Ciğerci, "Stadımıza geldik, çalışmaları yerinde inceledik. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü arkadaşlarımız çalışıyor. 23 yıllık kale direklerimiz sonunda onarıldı. Ellerine sağlık güzel olmuş. İnşallah böyle bir olayla karşılaşmayız. Hakemler için de soyunma odası olarak kullanmaları için konteyner getirilmiş" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Atilla Çilingir tarafından
08 Mayıs, 2025 13:09 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Verimlilik Toplantısı Yapıldı

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık hizmetlerinin etkinliği ve verimliliğini artırmaya yönelik değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara başkanlık etti.

Toplantıda, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Erkan Doğan, Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut, Bilişim Uzmanı Hacı Bayram Yıldız ve hastane yöneticileri hazır bulundu. Sağlık Bakanlığı'nın verimlilik kriterleri doğrultusunda tıbbi, idari ve mali konular ele alınarak hastanenin mevcut durumu ve geleceğe yönelik hedefleri değerlendirildi.

Toplantıda bir sunum gerçekleştiren Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan, sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve sürdürülebilir yönetim süreçleri hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Görüşmeler sonucunda, sağlık hizmetlerinin daha verimli şekilde yürütülmesi ve hasta memnuniyetinin en üst seviyeye çıkarılması amacıyla çeşitli kararlar alındı. Toplantı sonrası hastaları ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, geçmiş olsun dileklerini iletti ve hastane personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kara, vatandaşların sağlığını en iyi şekilde korumak ve hizmet standartlarını yükseltmek amacıyla çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.