Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yenice’de Set ve Kanal Çalışması Tamamlandı

Manşet Yayın: 15.11.2023 11:05 |Güncelleme:27.12.2023 16:26
Yenice’de Set ve Kanal Çalışması Tamamlandı

Yenice Belediyesi tarafından Özal mahallesinde aşırı yağışlarda meydana gelen taşkınları önlemek için başlatılan set ve kanal çalışmaları tamamlandı.

Yenicede Set ve Kanal Calismasi Tamamlandi3

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, tek dertlerinin vatandaşlara hizmet olduğunu belirterek,  “Hep söyledik. Söylemeye de devam edeceğiz! Bizim tek derdimiz halkımıza hizmet etmek.Yaşadığımız sel sonrası hasar gören bölgelerimizden Özal Mahallemizde bir projemizi daha bitirdik . Aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen taşkınları önlemek amacıyla Özal Mahallesindeki dere yatağında başlatmış olduğumuz taşkınları önleyecek set ve kanal çalışmalarımız tamamladık. Yürütülen çalışmayla dere yatağında su akışı sağlıklı hale getirildi . Özellikle yağışlı havalarda bölge sakinleri için tehlike arz edebilen taşkın riskini de ortadan kaldırmış olduk” dedi. (Yusuf Korkmaz)

Yenicede Set ve Kanal Calismasi Tamamlandi2

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yanan kartonlar ekipleri harekete geçirdi

Zonguldak Yayın: 18.05.2024 20:24
İhlas Haber Ajansı

Zonguldak’ta Acılık semtinde çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi.

Edinilen bilgiye göre yangın öğlen saatlerinde Acılık semtinde bulunan tren raylarında meydana geldi. İddiaya göre raylarda yakılan ateş büyüyerek kartonlara sıçradı. Dumanların yükselmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Polis olayla ilgili soruşturmabaşlattı.

Paylaş: