Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

AHMET NUR ÇEBİ ADAY OLMAYACAK!

Manşet Yayın: 07.11.2023 13:38
Yazar:
AHMET NUR ÇEBİ ADAY OLMAYACAK!

Beşiktaş’ta başkan Ahmet Nur Çebi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Başkan Ahmet Nur Çebi Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da aday olmayacağını açıkladı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin açıklamaları şöyle:

“İçinde bulunduğumuz sıkıntılı bir durum var. Futboldan kaynaklanan.. Üzüntüsünü ve acısını yaşadım. Bu saatten sonra camianın huzura olduğunu ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için aday olmamaya karar verdik. Camianın kan değişimine ve enerjiye ihtiyacı var.”
“Gitmemi isteyenler, kalmamı isteyenler var. Kalmamı isteyenlere teşekkürler. Gitmemi isteyenlere saygı duyuyorum. Onların da umutları vardır.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sobadan çıkan yangın iki evi küle çevirdi

Gündem Yayın: 09.05.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sobadan çıktığı değerlendirilen yangında iki ev yanarak kullanılamaz hale geldi.
Olay, Bozkurt ilçesi Beşpınar köyü Yüksek Mahallesi’nde meydana geldi. Ayşe Yüksel ile Mehmet Yüksel’e ait evlerde yangın çıktı. Sobadan kaynaklandığı değerlendirilen yangın kısa sürede büyüdü. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Bozkurt ve İnebolu ilçelerinden itfaiye ekipleri ile orman ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin çalışması ile yangın diğer evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Ekiplerin yangın bölgesinde soğutma çalışmaları devam ederken, Ayşe ve Mehmet Yüksel’e ait iki ev yanarak kullanılamaz hale geldi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: