Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkan Aksoy Şantiyede Çalışmaları Denetledi

Safranbolu Yayın: 24.02.2015 15:27
Yazar:
Başkan Aksoy Şantiyede Çalışmaları Denetledi

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Fen İşleri Müdürlüğü ve Şantiye Şefliği çalışmalarında incelemelerde bulundu.
Çalışmaları denetlemek ve bilgi almak için şantiye Şefliğine giden Başkan Aksoy, işçilerle bir süre sohbet etti.
İşçilerle yaptığı sohbette, iş güvenliğinin önemine değinen Başkan Aksoy, “ Sizler bizim için çok değerlisiniz. İş güvenliğini elden bırakmayın. İş makinelerinin kullanımında dikkatli olun, talimatları asla hiçe saymayın ki ben sizlerin ne kadar özveri ve dikkatli çalıştığınızı gayet iyi biliyorum. Bildiğiniz gibi yaklaşık 6 yıldır büyük bir aile olduk ve Safranbolu’nun geleceği için birlikte çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Bu çalışmalarda en büyük pay sizlerin. Safranbolu’muzda bu zamana kadar gösterdiğiniz performanstan ve emeğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Başkan Yardımcıları Erdoğan Şenol ve Dursun Mustafa Dayıoğlu Başkan Aksoy’a Fen İşleri Müdürlüğü ve Şantiye Şefliğinin çalışmaları hakkında bilgiler veridiler.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un yıldızı Pepe, halı sahada görüntülendi

Spor Yayın: 03.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Nicolas Pepe, halı sahada maç yaparken görüntülendi.

Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Nicolas Pepe, halı sahada taraftarlarla maç yaparken görüntülendi. Bu sezon Trabzonspor formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 18 müsabakada forma giyen Pepe, 5 gol atmıştı.

Halı saha performansında da etkili olan Fildişi Sahili oyuncunun yaptığı şov da dikkat çekti.

Paylaş: