Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Lise öğrencileri besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastanelik oldu

Gündem Yayın: 21.09.2023 12:12
İhlas Haber Ajansı

Bartın’da okul etrafında bulunan bir işletmeden yemek yedikten sonra rahatsızlanan 25 lise öğrencisi hastanelik oldu. Tedavi altına alınan öğrencilerin sıhhat durumlarının düzgün olduğu öğrenildi.

Bartın Valiliğinden mevzuyla ilgili yapılan açıklamada, “Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesinde eğitim gören ve okul etrafında bulunan bir işletmeden yedikleri yemek sebebiyle rahatsızlanan 25 öğrenciden 17’si başvurdukları hastanede ayakta tedavileri tamamlanarak taburcu edilmiş, 8 öğrenci ise raporlu olarak meskenlerinde istirahat etmekte olup tüm öğrencilerimizin genel sıhhat durumu güzeldir. İlimiz genelindeki tüm okullarımızda yemekhane, kantin vb. beslenme alanlarında kontrollerimiz tertipli olarak yapılmaktadır” denildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Üzerinden uyuşturucu çıkan şahıs gözaltına alındı

Gündem Yayın: 03.06.2024 00:22
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da üzerinden uyuşturucu madde ele geçirilen bir kişi gözaltına alındı.

Olay, İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine durdurulan C.Ç.’nin (35) üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada 86 gram metamfetamin ele geçirildi ve C.Ç. gözaltına alındı.

Paylaş: