Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Köpeklerin saldırdığı genç bayan vefattan döndü: O onları gözyaşlarıyla anlattı

Gündem 31.08.2023 04:00
İhlas Haber Ajansı
A+ A-

Kastamonu’da işe gitmek isterken sokak köpeklerinin saldırısına köpeklerin saldırısına uğrayan genç bayan, hastanelik oldu. Cep telefonu ile karşılık vererek köpeklerden kurtulan genç bayan, o anları anlatırken gözyaşlarına boğuldu.
Olay, dün sabah saatlerinde Kastamonu vilayet merkezi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Malkoç Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, sabah işe gitmek için konutundan ayrılan 19 yaşındaki Melisa Gizem Esiroğlu, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. 4 tane sokak köpeğinin saldırdığı Esiroğlu, kaçmaya çalıştığı sırada ayaklarının takılması sonucunda düştü. Köpeklerin üzerine atlaması sebebiyle büyük kaygı ve panik yaşayan Melisa Gizem Esiroğlu, elinde bulunan cep telefonu ve çantasıyla köpeklere vurarak kurtulmaya çalıştı. Kendisini müdafaaya çalışan Esiroğlu’nun çıplık atması üzerine köpekler koşarak uzaklaştı. Bedeninde yaralar oluşan Esiroğlu, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesinde tedai altına alındı. Muayenesi yapılan Esiroğlu’nun bacağına dikiş atıldı. Bir mühlet nezaret altında tutulan Melisa Gizem Esiroğlu, taburcu edildi.
“Köpeklerden telefonumu ve çantamı vurarak kurtulmaya çalıştım”
Olay anını anlatan Gizem Esiroğlu, gözyaşlarına hakim olamayarak, “Yolda yürüdüğüm sırada 3-4 tane köpek, havlamaya başladılar. Ben köpekleri görünce ürktüm, sonra kaçtım. Koştum fakat kaygıdan ayaklarım birbirine dolandı. Sonra düştüm, bir tanesi üzerime atladı. Üzerime atlayınca telefonumu vurdum, çantamı vurdum. Bir orta köpeklerin saldırısından kurtulursam yakınımda çöp konteyneri vardı, onun içerisine girerim diye düşündüm. Zira diğer kaçacak yerim yok. Zahmetle ayağa kalktım, telefonu, çantamı vurunca bir de bağırınca korkup kaçtı. Ayağa kalkıp komşumuza gittim, annemi telefonla arattırdım. Annemler gelince çabucak hastaneye gittik. Lakin devlet hastanesinde hiçbir süreç yapılmadı. Sonra ailem, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesine götürdüler. Kan örneği aldılar, muayene ettiler, serum taktılar, tomografi çektiler. Akabinde bacağıma dikiş atıldı, dizimdeki yara çok derindi. Birkaç saat kaldım hastanede. Antibiyotik ve iğne verildi, onları da vuruldum. Serumda takıldı. Şimdilik yeterliyim ancak aklıma geldikçe çok korkuyorum” dedi.
“Sokak hayvanları problemine bir tahlil bulunmasını istiyorum”
Sokak hayvanlarına karşı bir tahlil bulunmasını isteyen Esiroğlu, “Ben hayvanları çok seven birisiyim, benden onlara asla ziyan gelmezdi ki hayvanseverler tahminen benim şiddet uyguladığımı sanacaklar. Ancak ben hayvanları severim, ben kendi canımı kurtardım fakat benden daha küçük birisi olsaydı hiçbir formda korunmazdı. Bu duruma artık kalıcı bir tahlil bulunması gerekiyor. Yalnızca benim canım değil, birçok insanın canı yandı. Ben hayvanlara karşı sempati duyan birisiyim, konutumda hayvan da besliyorum. Bu sefer ne yazık ki bana saldırdılar. Bu meseleye kimse tahlil bulmuyor, tahlil bulunmasını istiyorum” diye konuştu.
“Son yıllarda köpekler giderek sorun olmaya başladı”
Mahalledeki sokak köpekleri sebebiyle gezemeyecek duruma geldiklerini söyleyen Anne Gülizar Esiroğlu ise, “Şimdiye kadar bir problemimiz yoktu, ama son 1 yıl içerisinde bu bölgede köpekler sorun olmaya başladı. Bu sıkıntıya bir tahlil bulunmasını istiyoruz. Bizim kırsal alanda yaşar üzere çocuklarımız okula giderken, yolda yürümemiz problem oluyor. Köpekler, her gün bulunduğumuz bölgede geziyorlar. 9 yaşında kızım var benim, okullar önümüzdeki günlerde açılacak. Bu olayın akabinde artık kaygı içerisindeyiz, kaygıyla okula gidip geleceğiz. Bu sıkıntıya bir deva, bir tahlil bulunsun istiyoruz” sözlerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çaycuma’da trafik kazası; 3 kişi yaralandı

Zonguldak 03.10.2024 00:52
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
Çaycuma’da trafik kazası; 3 kişi yaralandı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Kayıkçılar köyü yakınlarında, iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza, öğle saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Bartın istikametinden gelen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 67 AEA 146 plakalı otomobil, üniversite kavşağından kontrolsüz bir şekilde yola çıkan S.Ö. yönetimindeki 67 ACB 203 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle 67 AEA 146 plakalı araç kontrolden çıkarak bir bahçeye savruldu.

Kazanın çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri, Çaycuma Belediyesi itfaiye ekipleri, jandarma ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan A.D., S.Ö., ve K.A. isimli 3 kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Nöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Eskipazar Eczanesi
Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Büşra Eczanesi
Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Yeni Zümrüt Eczanesi
Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500