Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Cem Şahin’den Zafer Bayramı Mesajı

Manşet Yayın: 29.08.2023 15:49
Cem Şahin’den Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyeliği ile AK Parti Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde de bulunan AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında, “Bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bir kez daha coşku ve gurur içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

30 Ağustos 1922’nin tutsaklığı ve işgali hiçbir şekilde kabul etmeyeceklerinin bütün dünyaya ispat edildiği tarih olduğunun altını çizen Şahin, şunları kaydetti:

“Tarihimiz boyunca yazdığımız destanlardan biri olan bu zafer, milletimizin iradesini, birlik ve beraberliğini en güçlü şekilde gösterdiği anlardan biridir. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının önderliğinde, vatanımıza göz diken işgalciler, milletimizin kararlı direnişiyle bozguna uğratılmış, Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır.

Bugün, 30 Ağustos zaferinin ışığında, büyük bir azimle ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için hep birlikte omuz omuza mücadele veriyoruz. Verdiğimiz mücadele ile aydınlık bir gelecek inşa ediyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliği, kardeşçe yaşama iradesi, güçlü ekonomik yapı ile Türkiye, her alanda ilerlemeye devam ediyor.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Onların bize emaneti olan ülkemizi daha da ileriye taşımanın kararlılığını bir kez daha yineliyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” (Haber Merkezi)

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Astoria Grande” kruvaziyeri Rus yolcuları ile Trabzon’a demirledi

Ekonomi Yayın: 07.06.2024 16:52
İhlas Haber Ajansı
“Astoria Grande” kruvaziyeri Rus yolcuları ile Trabzon’a demirledi

Astoria Grande isimli kruvaziyer gemisi Trabzon’a demirledi. Kentin tarihi mekanlarını gezmek ve alışveriş yapmak için gemiden inen yolcuları Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri karşıladı. Kentteki sağlık turizminin geliştirilmesi için turistlere sağlık hizmetlerinin anlatıldığı karekodlu broşürler verildi.

Rusya’nın Soçi kentinden hareket eden 193 metre uzunluğunda, 30 metre genişliğindeki 11 katlı “Astoria Grande” adlı kruvaziyer, Trabzon Limanı’na geldi. 788 yolcu ve 433 kişilik mürettebatıyla bu sabah saatlerinden kente gelen gemide işlemleri tamamlanan turistler, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından karşılandı. Liman çıkışında kurulan stantta kentteki sağlık hizmetleri tanıtılırken, karekodlu broşürlerin verildiği stantta turistler ilgi gösterdi.

Trabzon’da sağlık turizminin geliştirilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirten Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, “Trabzon’da kruvaziyer gemi seferleri başladı. Bundan sonraki süreçte ilimizdeki sağlık yatırımlarını ve hizmetlerini tanıtabilmek adına limanda bir stantla birlikte sağlık altyapımızı tanıtmaya gayreti içerisinde olacağız. Gelen turistlerimiz ilimizdeki sağlık altyapımızı görecekler, anlattıklarımızla birlikte kafaların hizmet almayla ilgili bir süreç olursa bizi tercih etmiş olacaklar. Amacımız Trabzon’da sağlık turizmi daha ilerilere taşımak. Bu anlamda hem uluslararası arenada ziyaretlerimizi yaparak hem uçakla gelen misafirlerimize şimdi de deniz yoluyla gelen misafirlerimize kentimizi tanıtarak yol alma gayreti içerisindeyiz. İnşallah hem şehrimizden memnun kalacaklar hem de sağlık altyapımız ile ilgili bir bilgi sahibi olacaklar” dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan ise, sağlık turizmi anlamında yapılan çalışmaların Trabzon’a değer katacağını dile getirerek “Kruvaziyer turizmi tekrar başlamış durumda. Turizm çeşitliliği anlamında bizim için çok anlamlı. Sağlık turizminin tanıtılmasına yönelik çalışmalarımız sürmekte. Gelen yolcularımızı daha detaylı bilgilendirmek için burada tanıtıcı bir faaliyet sürdürüyoruz. İnşallah bu çalışmalar Trabzon’a katma değer katacaktır” ifadelerini kullandı.