Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Nenad Bjelica: “Takım ruhunu gösteremedik”

Spor Yayın: 28.08.2023 16:00
İhlas Haber Ajansı
Nenad Bjelica: “Takım ruhunu gösteremedik”

Trabzonspor Teknik Yöneticisi Nenad Bjelica, Çaykur Rizespor maçının akabinde yaptığı açıklamada, ekip ruhunu gösteremediklerini söyledi.

Trendyol Üstün Lig’in 3. haftasında alanında Trabzonspor, alanında Çaykur Rizespor’a 3-2 mağlup oldu. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Yöneticisi Nenad Bjelica, Çaykur Riizespor’u tebrik ederek, “Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Bir çok durumdan yararlanamadık. Gol fırsatlarını değerlendirebilseydik daha farklı olabilirdi. Maçın geneline baktığımızda uygun ve berbat anlar vardı. Maçın düzgün olduğumuzu anlarda kalemizde gol gördük. Bunu karşın savaşmaya devam ettik ve maçı bırakmadık. Yeni 10 oyuncumuz var. Bizimle bir arada Trabzonspor’a alışmaya çalışıyorlar. Arkadaşlarına alışmaya çalışıyorlar. Yapmamız gereken çalışmak ve çalışmaya devam etmek. Kadrosu hak ettiği yerlere taşımak” dedi.

“Umut Bozok neden değersizleştiriliyor anlamıyorum”

“Transferde, Petkovic isminin daima gündemde olması forvet oyuncuları üzerinde bir baskı oluşturuyor mu?” sorusuna Bjelica, “Yanlış bilmiyorsam ulusal ekipte oynayan bir oyuncudan bahsediyoruz. Umut Bozok yahut Enis Destan baskı altında demek yanlışsız olmayabilir. Adaletsizlik olur. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Elimdeki oyuncularla en düzgününü yapmaya çalışıyorum. Benim yerimde siz olsanız kimi oynatırdınız? Umut Bozok, ulusal grupta da elinden geleni yapmaya çalışan kendi ekibinde da uğraş etmeye çalışan Türk bir oyuncunun neden bu kadar basın tarafından eleştirildiğini anlayamıyorum. O da elinden geleni yapmaya çalışıyor. Makus bir maç çıkardığında, onun üzerinde oluşan yıkımı ben her gün telefi edip, o yıkımın üzerine bir inşa etmeye çalışmak zorundayım. Bu da düşünce oluşturuyor. Bu oyuncunun bu kadar değersizleştirilmeye çalışılmasını anlayamıyorum. Alanda onunla birlikte 5+5 oyuncu daha vardı” diye cevapladı.

“Kararları ben veriyorum”

Abdulkadir Ömür ve Telkic tercihleri üzerine ise Bjelica, “Bu benim kararımdı. Kararları teknik adamlar verir. Kimin oynayıp oynamayacağına ben karar veriyorum. Bazen kusur da yapabilirim lakin kararları ben veriyorum ve karar benimdi” sözlerini kullandı.

“Takım olma yolunda eksiklerimiz vardı”

“Çaykur Rizespor ile aramızdaki fark grup olma farkıydı” diyen Bjelica kelamlarını şöyle tamamladı:

“Bugün bizim ismimize eksik olan kadro ruhuydu. Biz bunu gösteremedik. İnancı alana koyamadık. Ortamıza katılan bir çok genç arkadaşımız var. Bu oyuncuların Trabzonspor düzeyine çıkabilmeleri için onlara sabır göstermeliyiz. Onlar geleceği olan oyuncular. Çalışmaları, öğrenmeleri gereken çok şey var. Rakibimiz grup olma olgusunun içini doldurdular. Biz kadro olmalıyız. Grup olma olgusunun içini doldurmalıyız. Bizim ismimize eksik olan buydu. Bana mühlet verilirse, benim işim bu kadro olgusunu oluşturmak. Bu grup olgusuna ayak uyduramayan yahut bir ekip içinde olmak istemeyen kim olursa olsun bizimle birlikte olmayacak. Sonucu ne olur ise olsun grup ruhuna katkı sağlamak istemeyen bizimle bir arada olmayacak. Kâfi vakti bulabilirsem ben de bunun garantisini verebilirim.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çaldığı telefonu vermek istemeyince soyunmaya başladı

Gündem Yayın: 08.09.2024 00:52
İhlas Haber Ajansı

Karabük’te bir telefoncuya giden kadının hem kendi telefonunu zorla satmaya çalıştığı hem de vitrinden çaldığı telefonu vermek istemeyince soyunduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Kemal Güneş Caddesinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kadın, telefon mağazasına girip telefonunu satmak istedi. İş yeri sahibi telefonu satın alamayacağını belirterek, kadının talebini reddetti. Defalarca telefonunu uzatarak satmak isteyen kadın bir süre sonra dükkanda taşkınlık yaparak, diğer müşterilerin araya girmesine rağmen yöneldiği cam vitrinde bulunan bir telefonu alarak dışarıya çıktı. İş yeri sahibi kadının çaldığı telefonu fark edip geri almaya çalıştı. O sırada mağaza sahibi, çalınan telefonu geri almaya çalışırken kadının bir anda soyunmasıyla neye uğradığını şaşırdı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan iş yeri sahibi Habib Nazari, “Kapatırken müşteri geldi bana. Müşteri geldi alışveriş yaptık. Alışveriş bittikten sonra tam kapatacaktım, o sırada kadının biri geldi. Birden telefonu fırlattı almamı istedi. Ben de baktım biraz anormal davranıyor ve alamayacağımı söyleyerek başka yere sormasını söyledim. ‘Sen alacaksın’ dedi. 2-3 kere ısrarla fırlattı telefonu. Bir kere de tam düşerken tuttum telefonu. Sonra küfür etmeye başladı. ‘Telefonu alacaksın, bana para ver’ dedi” ifadelerine yer verdi.

“Camdan bir tane telefon çaldı”

O sırada diğer müşterilerinin de dükkanın önünde olduğundan bahseden Nazari, “Sonra onlar çıkarken tam olayın sıkıntı olacağını anlayınca geri döndüler. Geri dönünce de bunu çıkartmaya çalıştılar. Kadın çıkmayıp kendini cama sürtmeye başladı. Yumruk attığı camdan bir tane telefon çaldı. Telefonu aldıktan sonra işte görür görmez ‘Telefonu ver’ dedim. ‘Ben almadım telefonu’ diyerek dışarı çıktı. Dışarı çıkınca da önceki kadın müşterime söyledim. Onlar da telefonu aldığını gördü” dedi.

“Birden soyunmaya başladı”

Daha sonra köşeye geçen şüpheli kadının telefonu almadığını iddia ederek poşeti açtığını ifade eden Nazari, “Sonra biz telefonu ver diye ısrar ederken soyunmaya başladı birden. Öyle yapınca da bizler neye uğradığımızı şaşırdık. Sırtımızı döndük. Müşteri sayesinde telefonu alabildim. Kepeği indirince ben de caddeye çıktım. Cadde de giderken bu sefer de peşimden biber gazıyla dolaşıyor. Sonra baktım olayı zapt edemeyeceğim karakola gittim. Karakolda olayı anlattım. Sonra kadını çağırdılar, konuşmaya başladılar ve beni de gönderdiler” diye konuştu.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455