Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2023 14:58 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

VERGİLİ; BİZ YAPIYORUZ AK PARTİ SAHİPLENİYOR..!

Belediye Başkanı Rafet Vergili, Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) Fikir babasının MHP olduğunu ifade ederek, İktidar Partisi'nin bundan faydalanmaya çalıştığını söyledi MHP'li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin Eskipazar İlçe kongresinde yaptığı konuşma AK Parti ile MHP arasında kavga çıkaracak cinsten. Vergili yaptığı konuşmada, Eskipazar OSB'nin fikir Basının MHP olduğunu AK Parti'nin bunu sahiplendiğini söyledi. Vergili'nin yaptığı konuşmada birlik beraberlik vurgusu da dikkat çekti ve Aramıza nifak sokmayalım" dedi. Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki (MHP) birlik ve beraberliğin hiç bir partide olmadığını savunan Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin açıklamaları şöyle: "Bizdeki birlik beraberlik şu anda mevcut hiç bir partide mevcut değildir. Bizdeki birlik beraberlik bugünlük değil ölene kadar devam eder. Eski yeni genç arkadaşlarımız memleketimizin geleceği için herkes burada önümüzde yerel seçimler olacak bu seçimlerde Eskipazar'ımızın tekrardan çok başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum. Bundan önceki Milletvekilliği seçimlerinde Eskipazar'ımız çok özverili çalışarak çok güzel başarılar sağlamıştır Eskipazar şu anda Safranbolu'ya alternatif olacak bir ilçedir. Bugün Eskipazar'da kurulan Organize sanayinin fikir babası Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Şu anda antik kenti belli bir oluşum olduktan sonra herkes bunun peşine düşmüştür. İktidar partisi bundan en faydalanmaya çalışan partidir, böyle bir şey yok. Biz bunun üstünde en az 10 sene ısrarlı bir şekilde, Eskipazar'da Organize sanayinin kurulmasını sürekli olarak gündemde tuttuk Ben Bakan bir dostumuz Faruk Özlü'nün sayesinde de o tarihte gerekli işlemler hızlı bir şekilde yapıldı ve bundan sonra yatırım aşamasına gelmeye başladı. Yatırım aşaması da tamamlandıktan sonra Eskipazar'ımızın gençleri artık iş aramak için başka şehirlere yollara düşmeyecek. Binlerce kişinin çalışacağı ayağımızın dibindeki Organize sanayi iş imkanı bulacaklar bizlerde buraya Karabük''ten iyi bir destek vererek hızlı bir4 şekilde gelişimini İnşallah sağlayacağız. Birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe bizi hiç kimse yıkamaz ama aramıza nifak girdiği zaman yıkılmayız vakit kaybederiz. Aramıza nifak sokmayalım, birlik beraberliğimiz bozmayalım ve bu birlik beraberlikten de İnşallah şu anda da hükümette de söz sahibiyiz ilerde adım adım da iktidara geleceğiz. Bir gün mutlak surette Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarını hep beraber görmüş olacağız. Birlik beraberlik içerisinde hareket ettiğimizde neticeye ulaşacağız ben buna canı gönülden inanıyorum.” (Haber Merkezi)

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tokat’ta 1 kişinin öldüğü, 1’i sivil 5 askerin yaralandığı bağ evindeki patlama olayıyla ilgili sanıklar suçlamaları reddetti

Tokat’ın Erbaa ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 5’i asker 6 kişinin yaralandığı bağ konutundaki patlamayla ilgili davanın 3’ncü duruşması görüldü.
Geçen yıl 18 Mayıs’ta ihbar üzerine jandarma takımlarının gittiği Karayaka beldesi Hürmüzlü köyündeki bir bağ konutunda yaşanan patlama sonrası konutun sahibi Ahmet Karaçoban’nın oğlu Sefa Can Karaçoban hastanede hayatını kaybederken, Ahmet Karaçoban ile birlikte uzman çavuş M.A. (25), jandarma astsubay M.E. (32), uzman çavuş B.M. (30), uzman çavuş A.S. (28) ve uzman çavuş S.E. (28) ağır yaralanmıştı.
Bir kişinin öldüğü, 5’i asker 6 kişinin yaralandığı olayın üçüncü duruşmasına Tokat Adliyesi 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Sanık T.Ö. tutuklu bulunduğu Erzincan’dan Tokat’a getirildi. Sanık İ.G. ise SEGBİS ile duruşmaya katıldı.
Savunma yapan T.Ö. birinci sözünü tekrarlayarak mahkeme liderine, "Bu olayda hatam yoktur. Takdir Allah’ın karar ise sizindir. Tahliyemi istiyorum" derken İ.G., "Tarafıma atılan suçlamaları kabul etmiyorum. Bu bireylere karşı fiili bir durumda bulunmadım. Tehdit etmedim. Onlara hasımlık beslemedim. Tarafıma atılan iftiraları kabul etmiyorum" sözlerini kullandı.

16 Mayıs’ta bağ meskeninde keşif yapılacak
Mahkeme, patlamanın yaşandığı bağ meskeninde 16 Mayıs tarihinde keşif yapılmasına karar verdi. Olaylarla ilgili bilgisi olduğu düşünülen şahit A.B. ve İ.G.’nin imam nikahlı eşi B.Y.’nin dinlenmesi ve olaydan 9 ay sonra hayatını kaybeden meskenin sahibi Ahmet Karaçoban’ın otopsi raporunun belgeye işlenmesi için sanıkların tutukluluklarının devamına karar verilerek duruşma 9 Temmuz’a ertelendi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.