Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Gaspı engelleyen güvenlik görevlilerine muvaffakiyet dokümanı

İlçe Haberleri Yayın: 23.08.2023 08:24
İhlas Haber Ajansı
Gaspı engelleyen güvenlik görevlilerine muvaffakiyet dokümanı

Karabük’te yabancı asıllı bir şahsın yolda yürüyen bayanı gasp etmesini engelleyen güvenlik görevlilerine muvaffakiyet dokümanı verildi.

Karabük’te geçtiğimiz ay sonu Bayır Mahallesi Menderes Caddesi’nde meydana gelen olayda S.A. isimli bir bayan kaldırımda yürürken yabancı asıllı şahıs tarafından gasp edilmişti. Bayanın çığlık sesine koşan Karabük Belediyesinde çalışan güvenlik vazifelileri yardıma koşarak şüpheliyi kıskıvrak yakalayıp polise teslim etmişti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı ve Karabük Valiliği tarafından, güvenlik vazifelileri Tahsincan Mert Ordu ve Hüseyin Fidan’ı tebrik ederek muvaffakiyet dokümanıyla ödüllendirdi.

Karabük Valiliği tarafından iki güvenlik görevlisine teşekkür evrakı Karabük Vali Yardımcısı Muhittin Gürel tarafından, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından düzenlenen teşekkür dokümanları ise Karabük Vilayet Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse tarafından verilerek, kendilerine göstermiş oldukları ‘Polis ve Özel Güvenlik İşbirliği’nden ötürü teşekkür edildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Karabük Yayın: 19.05.2024 21:28
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonrası yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
Kaza Karabük-Eskipazar kara yolu Söğütlü Çeşme mevkiinde meydana geldi. H.Y. sevk ve idaresindeki 43 ACC 083 plakalı otomobil, Gerede istikametine seyir halindeyken dinlenme tesisinden çıkış yapmakta olan E.G. sevk ve idaresindeki 54 YD 069 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada sürücüler ile yolcu olarak bulunan M.G. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.