Karabük Postası tarafından
28 Temmuz, 2023 10:26 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı

Hakimler ve Savcılar Kurulunca (HSK), 1042 adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayı ile 60 idari yargı hakim adayının atama kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Karara göre, 1042 adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayı ile 60 idari yargı hakim adayı, 25 Temmuz’da yapılan ad çekme sonucu HSK tarafından atandı. Söz konusu atamalar, 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu’nun 13. maddesi gereğince gerçekleştirildi. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Uyuşturucu ham maddesi ele geçirildi

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis grupları tarafından yapılan çalışmada 800 gram bonzai yapabilecek uyuşturucu ham unsuru ele geçirildi.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımlarınca uyuşturucu ile gayret sürüyor. Takımlar tarafından yapılan çalışmada 2 modül halinde 8 gram ADB Butınıca (800 gram bonzai yapabilecek uyuşturucu ham maddesi) ele geçirildi.
Olayda 4 hata kaydı bulunan ve uyuşturucu husus ticareti yapmak hatasından E.A. (28) uyuşturucu unsur bulundurmak ve kullanmaktan G.Ş (27) gözaltına alındı. E.A. uyuşturucu unsur ticareti yapmak kabahatinden tutuklanırken G.Ş. hakkında isimli süreç yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin