Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yeniden Refah Partisi’nden TÜED’e Destek Ziyareti

Günlük Yayın: 11.07.2023 15:55
Yeniden Refah Partisi’nden TÜED’e Destek Ziyareti

Yeniden Refah Partisi (YRP) Karabük İl Başkanı İsmail Özer ve Merkez İlçe Başkanı Abidin Ertekin, Türkiye  Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut’u ziyaret ettiler. Emeklilerin taleplerini destelemek için ziyaret eden Özer ve Ertekin, hükümetin emeklilere kulak vermesi gerektiğini belirterek, özellikle Dernek Başkanı Celal Bulut’un emeklilerin sıkıntıları ile ilgili yapmış olduğu çağrının çok önemli olduğunu ve Başkan Bulut’a bu konuda destek verdiklerini belirttiler. (Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kayıp yaşlı adam ormanda ölü bulundu

Gündem Yayın: 20.05.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı
Kayıp yaşlı adam ormanda ölü bulundu

Karabük’ün Eflani ilçesinde kayıp ihbarında bulunulan yaşlı adam, ormanlık alanda ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Eflani ilçesine bağlı Ulugeçit köyünde ikamet eden Satı Tunç (73) için kayıp ihbarında bulunuldu. İhbar ile ilgili çalışma başlatan Eflani İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, arama sonucunda Satı Tunç’u ormanlık alan içerisinde buldu. Şahsın yapılan kontrollerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri incelemesinin ardından Tunç’un cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Tunç’un kesim ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından belli olacak.

Paylaş: