Karabük Postası tarafından
26 Haziran, 2023 16:54 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti Milletvekili Cem Şahin Kurban Bayramını Kutladı

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Sekreter Yardımcısı, Karabük Milletvekili Cem Şahin Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Birlik ve beraberliğe dikkat çeken ve trafiğe çıkacak olan vatandaşlara uyarılarda bulunan Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi: " Bizleri bir Kurban Bayramına daha sağlıkla, huzurla, esenlikle kavuşturan Rabbimize hamd-ü sena ediyorum. Kurban Bayramı, birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden biridir. Komşularımıza, dostlarımıza, akrabalarımıza ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmalıyız. Paylaşmanın, hoşgörünün ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha hatırlatmalıyız. Ziyaret edemediğimiz büyüklerimizi hatırlayalım, yetim ve öksüz çocukların gülümsemelerini sağlayalım. Kurban ibadetimizi yerine getirirken, bu değerleri unutmadan, sevgi ve hoşgörü ile hareket edelim. Bu bayramda da ülkemizin birlik ve beraberliği için dualarımızı eksik etmeyelim. Trafiğe çıkan ve çıkacak olan tüm hemşerilerimden, kurallara harfiyen uymalarını, yorgun araç kullanmamalarını, kemer takmalarını ve dikkatli olmalarını istiyorum. Bu vesileyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bu mübarek günlerin hepimize hayırlar getirmesi ve kurbanlarımızın kurtuluşa vesile olması dilerim."(Haber Merkezi)

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 14:53 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Güvercinler için klimasını kapattı

Karabük'te bir inşaat mühendisi yuva yapan güvercinler için klima kullanımını durdurdu.

Kent merkezinde bir iş hanının 4'üncü katındaki ofisine gelen inşaat mühendisi Yusuf Aydın, pencere kenarında hareket eden iki yabani güvercini fark etti. Pencereyi açan Aydın, güvercinlerin klima motoruna yuva yaptığını gördü. Güvercinlerin yumurtlayacaklarını fark eden Aydın yuvayı çalı çırpı ile sağlamlaştırıp yuvayı genişletti. Güvercinlere marul, karnabahar gibi yiyecekler temin etmeye başladığını anlatan Aydın, "Güvercinlerin küçük odun parçaları taşıdığını gördüm. Yuva yapma gayretleri vardı. Biraz daha çalı çırpı toplayıp yuvalarını büyüttüm. Yumurtlayacakları belliydi ve birkaç gün sonra 2 tane yumurta yaptılar. Yavrular dünyaya gelirse buradan düşme ihtimalleri düşüncesiyle yuvayı büyüttük. Yemini, suyunu, marulunu, karnabaharını koymaya başladık. Artık yerinden hiç kalkmıyor. Tamamen yavrularına odaklanmış. Hatta bazen yiyecek koyacağımız zaman kızıyor, müdahale ediyor" dedi.

Ofisine gelen ziyaretçilerin, yuvadaki güvercini görünce sevindiklerini belirten Aydın, "Yumurtlayacakları ve yavrularının çıkacakları günü bekliyoruz. İnşallah onları da görürüz. Yavrularına güvenli bir yer yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.