Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük İl Özel İdare Selin Yaralarını Sarıyor

Günlük Yayın: 09.06.2023 14:43
Karabük İl Özel İdare Selin Yaralarını Sarıyor

Ovacık İlçesinde meydana gelen sel afetinin ardından İl Özel İdaresi tüm imkanlarını seferber ederek selde zarar gören bölgelerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ovacık İlçesine  bağlı Ganibeyler Köyü’nde yaşanan sel afeti nedeniyle zarar gören ve ulaşım da aksamalara neden olan menfezler yenilenerek tekrardan vatandaşların hizmetine sunuldu.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan İl Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci; “Yaşanan sel afeti neticesinde ekiplerimiz 7/24 çalışarak meydana gelen olumsuzlukları en aza indirgemek için çalıştı. Bu bağlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

WhatsApp Image 2023 06 09 at 13.04.16

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Aracın çarptığı yavru karaca tedavi altına alındı

Gündem Yayın: 20.05.2024 04:00
İhlas Haber Ajansı

Karabük’te kara yolunun ortasında yaralı bulunan karaca, tedaviye alındı.

Karabük – Eskipazar D-755 kara yolu Kayı köyü mevkiinde meydana gelen olayda, Ankara yönüne seyir halinde olan otomobilin sürücüsü yolun ortasındaki yaralı karacayı fark etti. Sürücü ve yanındakiler bir aracın çarpması sonucu yaralandığı tahmin edilen karacayı yol kenarına taşıdıktan sonra Karabük Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’nü arayıp durumu bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ön ayaklarının kırık olduğunu belirlediği karacayı araca alarak veteriner kliniğine götürdü.

Karacanın tedavisinin ardından yeniden doğaya bırakılacağı bildirildi.

Paylaş: