Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Günaydın’dan Kar Mesaisi

Kastamonu Yayın: 12.01.2015 09:12
Yazar:
Vali Günaydın’dan Kar Mesaisi

KASTAMONU Valisi Şehmus Günaydın kar çalışmalarını yerinde incelemek için Çatalzeytin’e geldi.
Gün içinde İnebolu, Abana ve Bozkurt’ta yürütülen kar mücadelelerini yerinde inceleyen Vali Şehmus Günaydın, İl Özel İdare Genel Sekreteri Zafer Karahasan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü (AFAD) Ekrem Küçükbayram ile Çatalzeytin’e geldi. Saat 16.00 Harda Köprüsünde Kaymakam Recep Koşal, İlçe Jandarma Komutanı Alper Yılmaz, Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz, İlçe Emniyet Amiri Halil Özkan tarafından karşılandı. Vali Şehmus Günaydın ilçedeki kar mücadelesi hakkında bilgiler aldı. Kaymakam Koşal ilçedeki son durum hakkında harita üzerinde brifing verdi.
Koşal “ İlçede şuan itibariyle 17 köy yolu kapalı durumda, 10 köyde de elektriklerimiz yok. Elimizdeki iş makineleriyle köy yollarını açmaya çalışıyoruz.” dedi.
Günaydın saat 16.45’te ilçeden ayrılan Günaydın Bozkurt’a bağlı Isırganlık’ta bulunan Karayolları ekibini ziyaret ettikten sonra Kastamonu’ya hareket edecek.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Drift atarken başka bir araca çarpıyordu

İlçe Haberleri Yayın: 03.05.2024 08:00
İhlas Haber Ajansı

Karabük’te drift atan otomobilin seyir halindeki başka bir araca çarpmaktan son anda kurtulduğu anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Olay, Beşbinevler Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen sürücü boş yolda otomobiliyle drift attı. Bu sırada yanından geçen başka bir aracı fark etmeyen sürücü kaz yapmaktan son anda kurtuldu. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Görüntülerde kontrolden çıkan otomobilin diğer araca çarpmamak için yaptığı manevra yer alıyor.

Öte yandan, Aydınlıkevler Mahallesi Tevfik Fikret Caddesinde de meydana gelen 6 araçlı zincirlime trafik kazasında maddi hasar oluştu.

Paylaş: