Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

İş İnsanı Recep Özçelik’ten Anlamlı İstek

Günlük Yayın: 30.04.2023 16:32
İş İnsanı Recep Özçelik’ten Anlamlı İstek

Karabük’lü hayırsever iş insanı Recep Özçelik, Karabük’te Devlet Hastanesi Yaptırma Derneği kurulması için çağrıda bulunarak bu iş için 1 Milyon TL katkıda bulunacağını söyledi.

Özçelik bu iş için Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin öncülük etmesini istedi.

İş insanı Recep Özçelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Karabük Devlet Hastanesi Yaptırma Derneği kurulmasını istiyorum.
İl olarak Karabük, ilçe Devlet Hastanesine gitmemelidir.
Gönüllü 1.000 Kişi 100.000- Tl başlangıçta versek, Yüzmilyonlira eder.
Karabük Belediye Başkanı sayın Rafet VERGİLİ işin lokomotifi olarak, Bayır Mahallemizde kurulu kent merkezimizdeki Özel haddehanelerin bulunduğu yerleri, İMAR TADİLATI yaparak ve kendisi de DERNEK BAŞKANLIĞI’nı alarak işe başlasa, inanıyorum ki, çok kısa zamanda biz bu işi yaparak bitiririz.
Eski DEVLET HASTANEMİZ’i de yaptırmak için böyle başladığımızı, her ay ellerimde 250 TL Haddecilerden, 50 TL Demir tüccarı ve komisyonculardan talep ederek topladığımı bilen arkadaşlar sanırım vardır. Derneği kuralım.
Şahsen bu yaşımda adım atmaktan aciz Recep ÖZÇELİK olarak defaten 1.000.000-TL BİRMİLYON TL. ile katkıda bulunurum.
Haydi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM KARABÜK.”
İş insanı Recep Özçelik’in talebine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor. (Nurettin Acar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da amatör maçta kavga: Sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi

Gündem Yayın: 19.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı
Amasya’da amatör maçta kavga: Sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi

Amasya’da oynanan bir amatör lig futbol maçında sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi. Sahalarda istenmeyen görüntüler kameralara yansıdı.

Merzifonspor ile Suluova Sebatspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-off maçının son anlarında saha karıştı. Suluova Sebatspor maçın uzatma dakikalarında peş peşe 2 gol bularak galip geldi.

İlk gol sonrası sevinen futbolcuların üstüne tribünden pet şişeler atıldı. Öfkelenen bir taraftarın tribünden sahaya çöp kovası da fırlattığı görüldü. İkinci golün ardından maçın bitiminde de iki takımın futbolcuları arasında yaşanan tekmeli, yumruklu kavgalar yine kameralarca kaydedildi. Stadyum görevlileri, teknik heyetler ve polis olayları sakinleştirmeye çalıştı.

Paylaş: