Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ayni Yardımlar Devam Ediyor

Gündem Yayın: 15.02.2023 14:31
Ayni Yardımlar Devam Ediyor

Vali Fuat Gürel ve Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Karabüklüler  tarafından deprem bölgesindeki vatandaşlar için bağışlanan ayni yardımların toplandığı yardım deposunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Deprem bölgesinden gelen vatandaşların kıyafet ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla Karabük Valiliğinde oluşturulan hayır çarşısını gezen Vali Fuat Gürel ve Milletvekili Niyazi Güneş, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan sobaları incelediler. (Halil Kızılyer)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Yavuz Özçelik-İş Sendikasını ziyaret etti

Manşet Yayın: 18.05.2024 12:39
Vali Yavuz Özçelik-İş Sendikasını ziyaret etti

Karabük Valisi  Mustafa Yavuz, Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine İade-i ziyarete bulundu.

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüşen ValiMustafa Yavuz, misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Nazik ziyareti ve güzel dilekleri için Vali Mustafa Yavuz’a teşekkür eden Başkan Yılmaz sendika çalışmaları hakkında bilgiler verdi.