Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Meteorolojiden Kar yağışı Uyarısı

Gündem Yayın: 14.02.2023 14:04
Meteorolojiden Kar yağışı Uyarısı

Meteoroloji; Karabük’ün  de yer aldığı Batı Karadeniz’de kar yağışı uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü  Batı Karadeniz’de beklenen kuvvetli yağışlar konusunda uyarıda bulundu.

Açıklamada şu  ifadelere yer verildi:
“Batı Karadeniz’de, bugün (14.02.2023) akşam saatlerinden sonra beklenen yağışların; yarın (Çarşamba) akşam saatlerine kadar Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük ve Bartın çevrelerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar (10-20 cm) şeklinde olması bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”
Kar yağışının 14 Şubat günü 23.00 ila 15 Şubat günü 21.00 saatleri arasında etkili olması beklenirken,  vatandaşların buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar konusunda tedbirli olmaları istendi. (Nurettin Acar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ZBEÜ mezuniyet töreni için il koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

Zonguldak Yayın: 01.06.2024 16:52
İhlas Haber Ajansı
ZBEÜ mezuniyet töreni için il koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

Zonguldak’ta 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan “2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni” için ZBEÜ’de İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsünde, ZBEÜ Mezuniyet Töreninden sorumlu ilgili akademik ve idari personel öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya; Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ile Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü temsilcileri katıldı.

2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni için gerçekleştirilen toplantıda, öğrencilerin il dışından gelecek ailelerinin tören alanına sorunsuz olarak ulaşabilmeleri ve mezuniyet törenin sağlıklı bir şekilde icra edilmesi için ilgili tüm birimlerle koordinasyon içerisinde yürütülen çalışmalar ele alındı.