Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yenice İlçesinden Yakacak Yardımı Devam Ediyor

Gündem Yayın: 13.02.2023 14:46
Yenice İlçesinden Yakacak Yardımı Devam Ediyor

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 İli etkileyen deprem felaketinin ardından depremzedelerin yakacak ihtiyacını karşılamak için Yenice İlçesinden tırlarla deprem bölgesine odun gönderiliyor.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Kaymakamlık ve Belediye koordinesinde başlatılan yardımların devam ettiğini belirterek, “Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremlerin ardından deprem bölgesindeki yaraların sarılması için Yenice’mizde başlatılan seferberlik devam ediyor. Yenice’de çok güzel yardımlaşma ve birlik duygusunu yaşıyoruz. İlçemizden bugün deprem bölgesine odun yüklü bir tır daha gönderiyoruz. Vatandaşlarımız tarafından çuvallarla verilen yakacak odunlar, MHP Yenice İlçe Başkanımız Murat Karagül’ün araç desteğiyle çuvallar tıra belediyemiz ekipleri tarafından yükleniyor. Aracı bugün deprem bölgemize uğurluyoruz.Yenice Belediyesi olarak mesai arkadaşlarımla 7/24 yardım toplama alanlarında olacağız. Gün birlik olma günü. Yenice Kaymakamlığı- Yenice Belediyesi koordinesinde başlatılan ve halen devam eden ilk günden bu yana yardım eden, araç desteği veren, gönüllü çalışan tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun.Gerçekten çok acı günlerdeyiz. Rabbim bu günleri tekrar yaşatmasın” dedi.  (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Karabük Yayın: 19.05.2024 21:28
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonrası yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
Kaza Karabük-Eskipazar kara yolu Söğütlü Çeşme mevkiinde meydana geldi. H.Y. sevk ve idaresindeki 43 ACC 083 plakalı otomobil, Gerede istikametine seyir halindeyken dinlenme tesisinden çıkış yapmakta olan E.G. sevk ve idaresindeki 54 YD 069 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada sürücüler ile yolcu olarak bulunan M.G. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.