Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kaymakam Güneş’ten Kurs Gören Öğrencilere Ziyaret

Gündem Yayın: 09.01.2023 15:03
Yazar:
Kaymakam Güneş’ten Kurs Gören Öğrencilere Ziyaret

Eflani Kaymakamı  Büşra Güneş,  Şehit Alişen Korkut Ortaokulunda Liselere geçiş sınavına hazırlık için hafta sonu  verilen Destekleme Yetiştirme Kursunu (DYK) ziyaret etti.

Kaymakam  Büşra Güneş öncelikle İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Çelebi’den ve Öğretmenlerden kurs hakkında bilgiler aldı.Öğrenciler ile tek tek tanışıp sohbet  eden ve hedeflerini soran Kaymakam Güneş,  hedefleri doğrultusunda koşmanın güzel bir şey olduğunu ve her öğrencinin mutlaka hedefine ulaşacağını ifade ederek işlenen derse katılıp öğrencilerle birlikte sorular çözüp cevaplayarak konu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kurs gören öğrencilere kendilerinin zamanlarından fedakarlık yaparak gelecekleri için çok önemli bir adım attıklarını ifade eden Kaymakam  Büşra Güneş,  kendilerine sunulan bu mükemmel fırsatı iyi değerlendirmeleri ve hayallerinin peşinde koşmaları beklentisi içerisinde olduklarını ifade ederek başta Öğretmenler olmak üzere emek veren herkese teşekkürleri sunarak öğrencilere başarılar diledi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Osmancık’ta bir anda bastıran dolu etrafı beyaza bürüdü

Dünya Yayın: 06.05.2024 16:00
İhlas Haber Ajansı

Çorum’un Osmancık ilçesinde öğle saatlerinde bir anda bastıran dolu yağışı yeşil alanları beyaza bürüdü.

Çorum’un Osmancık ilçesinde öğle saatlerinde merkez ve köylerinde bir anda sağanak, fırtına ve dolu yağışı etkili oldu. İlçeye bağlı İnal köyünde etkisini gösteren dolu yağışı nedeniyle yeşil alanlar ile karayolu beyaza büründü.

O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde karayolu ve çamlık ormanlık alanın dolu yağışı sonrası beyaza büründüğü görülüyor.

Paylaş: