Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

İYİ Parti’de Recep Yılmaz Dönemi

Gündem Yayın: 08.01.2023 18:10
İYİ Parti’de Recep Yılmaz Dönemi

İYİ Parti Karabük İl Başkanlığı 3. Olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Karabük Belediyesi Kent Meydanı Nikah ve Konferans Salonu’nda yapılan ve mevcut başkan Avukat Ali Çetin Aygün’ün aday olmadığı kongrede Recep Yılmaz ile Mehmet Yüksel başkanlık için yarıştı. Yüksel ‘in 89 oyuna karşılık 314 oy alan Recep Yılmaz yeni döneme adını yazdırdı.
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel’in Divan Başkanlığını yaptığı kongreye muhalefetteki partilerin İl ve İlçe Başkanları, STK Başkan ve yöneticileri ile partililer katıldı.
İYİ Parti’nin yeni İl Başkanı Recep Yılmaz yaptığı  teşekkür konuşmasında, “Kongremizin kaybedeni yoktur. Bugünden tezi yok yeni bir heyecan ve yeni bir ruhla partimizi Karabük 1. Parti yapmak üzere sahalara iniyoruz. Genel kurulumuz katılan misafirlerimize ve verdikleri oylarla bizi göreve getiren değerli delegasyonuma şükranlarımızı sunuyorum. Az kaldı. Zafer çok yakın” dedi.
Yılmaz başkanlığındaki İYİ Parti Karabük İl Yönetimi ise şu isimlerden oluştu; “Ahmet Becit, Ali Galip Ünüvar, Ali Sürmen, Ayfer Onkardeşler, BirnazKelez, Ercan Sarıkaya, Ferhat Sugeçti, Feridun Büyükbayram, Fikri Güven, Hüseyin Akbaş, Hüseyin Karaman, İsmail Özdemir, İzzet Göktepe, Kadriye Ayten, Kamil Şirin, Mehmet Demir, Mehmet Ersoy, Mehmet Güzelgöz, Mithat Ünal, Muharrem Turgut, Mustafa Hallaç, Mustafa Özdemir, Nesrin Özkan, Nuri Öztürk, Osman Burgaz, Salih Güney,Salih Kocatepe, Sevgi Özkan, Şenol Çevik, Tuba Başsarıoğlu Kaplan ve Türkcan Cantürk”(Nurettin Acar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un Belçikalı futbolcusu Meunier, eşi ve çocukları ile Uzungöl’ü gezdi

Spor Yayın: 20.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor’un Belçikalı futbolcusu Meunier, eşi ve çocukları ile Uzungöl’ü gezdi

Trabzonspor’a sezon ortasında transfer olan Thomas Meunier, Trabzon’u sevdi. Meunier, eşi ve çocukları ile dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’ü gezdi.

Trabzonspor’un sezon ortasında Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’dan 1.5 yıllığına transfer ettiği Belçikalı futbolcu Thomas Meunier, tatil günlerinde kenti geziyor. Başarılı futbolcunun son adresi ise dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl oldu. Eşi Deborah Panzokou ve 3 çocuğu ile birlikte doğa harikası Uzungöl’ü ziyaret eden deneyimli futbolcu, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Paylaş: