Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Emniyet Personeline AFAD’dan Eğitim

Gündem Yayın: 29.12.2022 10:50
Yazar:
Emniyet Personeline AFAD’dan Eğitim

Karabük AFAD İl Müdürlüğü tarafından Yenice Emniyet Amirliği personeline eğitim verildi.
Karabük İl Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü arama kurtarma teknisyenlerince , İlçe Emniyet Amirliği personeline “Afet Farkındalık Eğitimi” verilerek meydana gelebilecek afetlere karşı kendilerini ve ailelerini korumaya ve gerekli tedbirleri almaya yönelik bilgilendirme yapıldı. Eğitimde muhtemel bir afet ve acil durum halinde, geçici barınma alanlarının kısa sürede hazır hale getirilmesi için çadır kurma ve yangınlarına müdahalede uygulanacak hareket tarzları ve bu tür yangınlarda kullanılan yangın söndürme tüpleri tanıtıldı.
Bilgilendirmelerin ardından Hükümet Konağı binası önünde yangın tatbikatı gerçekleştirildi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının hakemleri belli oldu

Spor Yayın: 06.05.2024 13:29
Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının hakemleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının hakemleri belli oldu. Beşiktaş’ın, yarın sahasında oynayacağı MKE Ankaragücü mücadelesinde Zorbay Küçük, Trabzonspor’un da çarşamba günü deplasmanda Fatih Karagümrük ile yapacağı müsabakada Cihan Aydın düdük çalacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final rövanş maçlarının hakemleri açıklandı. Beşiktaş, golsüz berabere biten ilk maçın rövanşında yarın 20.30’da MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Bu mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır oldu.

Fatih Karagümrük – Trabzonspor maçının hakemi Cihan Aydın

Trabzonspor da 3-2 kazandığı ilk maçın rövanşında deplasmanda Fatih Karagümrük çarşamba günü 20.30’da karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Aydın’ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Hakan Yemişken yapacak. Turgut Doman da dördüncü hakemlik görevini üstlenecek.(İHA)