Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkan Köse’den Esnaf Ziyareti

Gündem Yayın: 12.10.2022 16:52
Yazar:
Başkan Köse’den Esnaf Ziyareti

 

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Cumhuriyet Caddesi (Eski Perşembe Pazarı) Esnafı ile bir araya geldi.

Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş, Esnaf  Odası Başkanı Muammer Dumaner, Fen İşleri ve İmar ve şehircilik Müdürlerinin de katıldığı toplantıda, Caddenin sorunları, esnafın talepleri yapılacak çalışmalar hakkında konuşuldu.

Cadde üzeride bir kahvehanede gerçekleşen toplantıya esnafların tamamına yakını katılırken, Başkan Köse, tüm talepleri tek tek dinledi.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Elif Köse, “Oldukça verimli bir toplantı oldu. Değerli esnaflarımızla bir araya gelerek fikirlerini aldık” dedi.

ÇOK DAHA YAŞANILIR BİR SAFRANBOLU

Cumhuriyet Caddesinin Safranbolu’nun girişinde en işlek noktalardan bir tanesi olduğunu ifade eden Başkan Köse, “Biz istiyoruz ki burada bir düzen, intizam olsun. Bir turizm kentine yakışır bir hale getirelim. Toplantımızın amacı da tam olarak bu idi. Ben tüm esnaflarımıza verdikleri destek ve anlayışlarından ötürü teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Safranbolu’yu hep birlikte çok daha güzel ve yaşanılır bir kent haline getireceğiz” diye konuştu.

Başkan Elif Köse toplantının ardından esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.

(Nurettin Acar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Arazi anlaşmazlığından 74 yaşındaki komşusunu bıçakladı

Gündem Yayın: 08.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da bir kişi arazi anlaşmazlığı tartışmasında 74 yaşındaki komşusunu bıçaklayarak yaraladı.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesinin kırsal mahallesi Kabadüz’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Resul D. (55) aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan komşusu Ahmet K.’yi (75) karnından bıçakladı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralı Ahmet K., tedavi altına alındı. Resul D. ise Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Paylaş: