Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

“Peygamberimiz, Cami ve İrşat” Konulu Konferans Düzenlendi

Gündem Yayın: 10.10.2022 16:21
Yazar:
“Peygamberimiz, Cami ve İrşat” Konulu Konferans Düzenlendi

Karabük İl Müftülüğü tarafından, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” temalı konferans düzenlendi.

Kent Meydanı Belediye Nikah Salonunda düzenlenen programa, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü  İzani Turan konuşmacı olarak katıldı.

Program; Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Sinevizyon gösterisi, İl Müftüsü  Ercan Aksu’nun açılış konuşmaları, Karabük Milletvekili

Niyazi Güneş’in  konuşması ve Türkiye Diyanet Vakfı  Genel Müdürü İzani Turan’ın konferansı ile devam etti.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren Din görevlilerine hediye ve teşekkür belgelerinin verilmesi, Cami yaptıran hayırsever Vatandaşlara Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen Takdir Belgelerinin verilmesi, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program sona erdi.

Konferansa; TDV Genel Müdürü İzani Turan, Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Karabük Vali Yardımcısı Şeyma Şendur, İl Müftüsü  Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcıları, Vaizler, Şube Müdürler, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Vatandaşlar katıldı. (Nurettin Acar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Off-road yarışları nefesleri kesti

Spor Yayın: 07.05.2024 16:00
İhlas Haber Ajansı

Düzce’de 32.’si gerçekleştirilen off-road yarışları nefesleri kesti.

Düzce Safari Off-Road Kulübü (DÜSOFF) tarafından Gümüşova’da 32. Off-Road Festivali gerçekleştirildi. 3 gün boyunca Gümüşova Kıyıköy mevkiinde düzenlenen festivalin ilk gününde kamp organizasyonu yapılırken, ikinci gün ekstrem etaplarında 36 araç yarıştı. Aksiyon dolu geçen festivalin son gününde ise 60 araç hız etabına girdi. Aksiyon ve adrenalin dolu anları izleyenler keyif dolu gün geçirdi.

Organizasyona ummadıkları bir katılım olduğunu belirten Düzce Safari Offroad Kulübü Başkanı Mehmet Albayrak, “Ekstrem etabınız vardı. 36 aracımız yarıştı. Bugün 60 araba 120 sporcu yarışıyor. Kazasız belasız yarışlarımızı tamamladık. Kulübümüzün bu 32. etkinliği aynı zamanda 10. yıl etkinliğimiz oluyor. Katılım beklediğimizden çok daha büyük. Dünya rekoru kırdım diyebilirim” şeklinde konuştu.

Paylaş: