Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Tamamlandığında Batı Karadeniz’in En Modern Sitesi Olacak

Gündem Yayın: 04.09.2022 11:31
Tamamlandığında Batı Karadeniz’in En Modern Sitesi Olacak

Safranbolu Karıt ve Bostanbükü köyleri arasında 8 ay önce temeli atılan Karabük-Safranbolu Galericiler sitesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Karabük Safranbolu Oto Galericileri Sitesi Başkanı Metin Koymatlı, “İnşaatın yüzde 60’ı bitti, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Batı Karadeniz’in en modern galericiler sitesini kurduk. Yatırım yapmak isteyenlere sınırlı sayıda iş yerleri mevcut” ifadelerini kullandı.

Karabük Postası’na konuşan BaşkanKoymatlı şunları söyledi: “Oto Alım Satım İşyerlerinden oluşan dev kompleks; 22 bin metrekare arazi üzerine inşa edilecek.101 dükkan ve yönetim birimlerinden oluşan sitemizin yapımı hızla devam ediyor.”

Sınırlı sorumlu Karabük-Safranbolu Galericiler Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Bostanbükü Adalar Mevkii bölgesinde 22 dönüm arazi üzerinde Kooperatif ortaklarına ait projenin gerçekleştirilmesi için kooperatif üyelerinin ciddi katkılarıyla, Kooperatif Başkanı Metin Koymatlı ve Yönetim ve denetim Kurulu üyeleri projenin gerçekleştirilmesi için gece gündüz demeden çalışmaları yakından takip ediyorlar.

Kısa adı Kar-Saf olan Sınırlı Sorumlu Karabük-Safranbolu Galericiler Sitesi Kooperatifi tarafından Bostanbükü mevkiinde 22 dönüm arazinin tamamının tabusu alınarak Kooperatif adın tescili yaptırıldı.

Arsa üzerinde 101 dükkan yapılacak ve idari bina içinde her türlü dükkan yer alacak.

Sınırlı Sorumlu Karabük- Safranbolu Galericiler Kooperatifi Başkanı Metin Koymatlı, proje çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesinin yanı sıra, Oto Kuaförü, Oto Ekspertiz, Noter, PTT, Restoran, Kafeterya ve Berber  gibi çeşitli meslek gruplarına ait iş yerlerinin yapılacak projenin içinde yer alacağını söyledi.

Başkan Metin Koymatlı, “60 üyemiz ile yola çıktık ve şu anda inşaatın yüzde 60’ını bitirdik. Şu anda 23 tane dükkanımız var bunları bu mesleği yapacak veya yatırım amaçlı almak isteyenlere satmayı planlıyoruz. Şu anda çok uygun fiyatlarda satışlar devam ediyor, bol miktarda alıcı bizlere geliyor çok yakın zamanda bunların satışlarını da yaparak bir yıla kalmadan Batı Karadeniz bölgesinin en modern galericiler sitesini hizmete sokarız.Karabük’te yılların özlemi olarak adlandırılan Galericiler Sitesi Projenin Aynı zamanda Modern bir yapının Karabük Kentimize Kazandırmış olacağız, üyelerimize bölgemize hayırlı olsun” dedi. (Nurettin Acar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başkan Kılıç göreve başladı

İlçe Haberleri Yayın: 17.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Karabük Esnaf Odaları Birliği’nin yeni başkanı Hüseyin Kılıç mazbatasını alarak göreve başladı.

Kılıç, Salı günü mazbatasını aldığını ve bugün itibariyle göreve başladığını belirtti.

“Seçimde oy veren veya vermeyen esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum” diyen Kılıç “İnşallah hayırlı uğurlu olur. Sağlık ve sıhhatimiz müddet verdikçe Karabük’e hizmet etmeye gayret edeceğiz. 15 odayı birleştirme gayreti içerisinde olacağız. Esnaf kardeşlerimizle bilgi alışverişinde bulunarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Kılıç, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi tarafından kullandırılan ve borcu devam eden kredilerin faiz oranları güncellenmesi ile ilgili sorunun çözülmesi için gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

Paylaş: