Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkent EDAŞ Karabük’ü Bakım ve Yatırımlarıyla Aydınlattı

Gündem Yayın: 11.08.2022 09:32
Yazar:
Başkent EDAŞ Karabük’ü Bakım ve Yatırımlarıyla Aydınlattı

Sektöre öncü teknolojileri ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Başkent EDAŞ, Karabük’te kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2022 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Başkent EDAŞ, Karabük’te yılın ilk 6 ayında müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde başarılı çalışmalara imza attı.
Başkent EDAŞ, Karabük’te hizmet verdiği 1.761 trafo ve 7.706 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.
Daha aydınlık bir Karabük için Merkez, Safranbolu, Eflani, Ovacık ve Yenice ilçelerinde 612 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri bölgede 7 pano ile 9 trafo merkezini de elden geçirdi.
Başkent EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Karabük’te hizmet verdiği 175 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 2 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 9 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı.
Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile Başkent EDAŞ 2022 yılının ilk 6 ayında koymuş olduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.
Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan Başkent EDAŞ, www.baskentedas.com.tr, Başkent 186 Mobil Uygulaması ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya devam ediyor.
Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Toroslar EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Başkent EDAŞ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyetlerini sürdürüyor.
Başkent EDAŞ’ınKarabük’te bakım ve yatırım çalışmaları hız kesmeden sürecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boğalar Yeni Yusufeli’nde ilk kez arenaya çıkacak

Kültür Sanat Yayın: 28.04.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı
Boğalar Yeni Yusufeli’nde ilk kez arenaya çıkacak

Artvin’in Yusufeli ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen boğa güreşleri eski yerleşim yerinin sular altında kalması nedeniyle bu yıl ilk kez yeni yerleşim yerinde düzenlenecek.

Artvin’in Yusufeli ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Derekapı Boğa Güreşleri arenası baraj suları altında kalması nedeniyle Tarım ve Orman Bakanlığı 200 yıllık boğacılık geleneği yok olmaması için yeni yerleşim yerinde boğa güreşleri arenası inşa etti. İlçe merkezinin yeni yerleşim yerine taşınmasının ardından 14,5 hektar alanda inşa edilen ’Yusufeli Orman Parkı’nda yer alan boğa güreş meydanı bu yıl ilk kez hizmet verecek.

Yusufeli Belediyesi ve Yusufeli Boğacılar Kulübü tarafından organize edilen boğa güreşlerinde, boğalar farklı kategorilerde rakipleriyle kozlarını paylaşacak. Bugün başlayacak olan Cumartesi ve Pazar günü devam edecek olan güreşlerde baş boğaya ise 100 bin lira para ödülü verilecek.