Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ücretsiz Pazar Servis Aracı vatandaşların hizmetine sunuldu

Gündem Yayın: 30.07.2022 17:20
Yazar:
Ücretsiz Pazar Servis Aracı vatandaşların hizmetine sunuldu

Karabük Belediyesi Covid-19 nedeniyle arama vermek durumunda kaldığı ücretsiz pazar servisi hizmetini yeniden başlattı.
Ücretsiz pazar servisleri haftanın 5 günü hizmet verecek. Yeniden hizmete girecek olan uygulama ile vatandaşların pazar yerine ulaşımı kolaylaştırılacak. Alışverişini yapan vatandaşlar ise servisi kullanarak yine aynı güzergahlarda inebilecekler.
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Belediye Başkanı Rafet Vergili, “ “Pandemi nedeniyle ara vermek zorunda olduğumuz Ücretsiz Pazar Servisleri hizmetimiz, 29.07.2022 Cuma gününden itibaren pazar yerlerimizde tekrar hizmet vermeye başladı. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim” ifadelerine yer verdi. (İHA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TFF’ye, Ankaraspor – Nazilli Belediyespor maçına ilişkin inceleme çağrısı

Spor Yayın: 01.05.2024 00:36
İhlas Haber Ajansı
TFF’ye, Ankaraspor – Nazilli Belediyespor maçına ilişkin inceleme çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan ve 90 dakika boyunca hiç şutun çekilmediği Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçının incelemeye alınması gerektiğini söyleyerek, konunun takipçisi olacağını açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz; TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu Etimesgut Stadı’nda oynanan Ankaraspor – Nazilli Belediyespor maçının hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırı bir şekilde tamamlandığına dikkat çekti. 90 boyunca iki takımın şut bile çekmediğini ve müsabakanın 0-0 bittiğinin altını çizen Yavuzyılmaz, her iki takımın uzlaşarak sahaya çıktığını savundu.

Yavuzyılmaz, “2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor – Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir. Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır. Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür. Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor. Konunun takipçisi olacağım” ifadelerine yer verdi.

Yaşanan tartışmalarda Ankaraspor’un play-off’u, Nazilli Belediyespor’un da ligde kalmayı garantilediği; bu durumun Zonguldak Kömürspor’un TFF 3. Lig’e düşmesine sebep olduğuna da dikkat çekildi.