Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Meclis Üyelerinden Çukurca Köyünde İnceleme

Gündem Yayın: 18.07.2022 13:08
Yazar:
Meclis Üyelerinden Çukurca Köyünde İnceleme

Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen ve Meclis Üyeleri Karabük Merkeze bağlı Çukurca köyünde incelemelerde bulundu.

Komisyon çalışmaları kapsamında  İmar Planı İncelemesinde bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen’e Meclis Üyeleri  Hasan Yıldırım,Tevfik Ayvalık, Mehmet Çetin, Mustafa Ünal,  Zafer Özdemir,  Nuri Kırımlı eşlik etti.

İncelemelerin ardından kısa bir değerlendirme yapan İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, “Meclis Üyelerimizle birlikte merkeze bağlı köylerimiz ile ilçelere bağlı köylerimize de giderek incelemelerde bulunuyoruz. hem köylerimizin sorunlarını yerinde görüyoruz, hem de köylülerimizin sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını dinliyoruz. Bu tür incelemeler  bizler için de  çok verimli  oluyor” dedi. (Nurettin Acar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Gündem Yayın: 05.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi’nde K.K., A.A. ve Ş.C.D.’nin ikametine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 441 adet sentetik ecza, 75 adet ecstasy hap, 1 adet pompalı tüfek, 3 adet tüfek kartuşu ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili K.K., A.A. ve Ş.C.D. gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Paylaş: