Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu’da Bayram Temizliği

Gündem Yayın: 06.07.2022 13:51
Safranbolu’da Bayram Temizliği

Safranbolu Belediyesi, yaklaşan Kurban bayramı öncesinde ilçedeki mezarlıklar dahil olmak üzere temizlik ve düzenleme çalışmasına başladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Bostanbükü’nden başlattığı yol temizliği, yıkama ve çöp toplama çalışmalarını diğer mahallelerde de devam ettirecek. Yine geçtiğimiz günlerde ilçedeki camilerle başlayan temizlik çalışmalarının  tüm mahallelerde devam edeceği ifade edildi.

Belediye olarak tüm birimleri ile hizmete devam ettiklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse,”Hali hazırda rutin temizlik çalışmalarımızı günlük olarak sürdürüyoruz. Malumunuz bizim için bayramlar çok daha özeldir. Bu anlamda Kurban Bayramı öncesinde her bayram olduğu gibi tüm kentte temizliğe devam ediyoruz” dedi.

ÇOK DAHA TEMİZ BİR SAFRANBOLU

Amaçlarının çok daha temiz bir Safranbolu için büyük bir gayret sarf ettiklerini kaydeden Başkan Köse, “ Verilen 9 günlük bayram tatili nedeni ile ilçemizi çok sayıda yerli ve yabancı misafirin ziyaret edeceğini düşünüyorum. Onları Korumanın Başkenti olarak anılan Safranbolu’ya yakışır bir şekilde karşılamak istiyoruz. Bu anlamda da çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” diye konuştu.(Halil Kızılyer)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Polis memuru tartıştığı komşusunu öldürdü

Gündem Yayın: 17.05.2024 12:00
İhlas Haber Ajansı
Polis memuru tartıştığı komşusunu öldürdü

Çorum’un Osmancık ilçesinde polis memuru Hüseyin Çoldur, komşusu emekli Uzman Çavuş Fatih Afacan’ı tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, Çay Mahallesi Seyhan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Kargı Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hüseyin Çoldur (45) ile evleri aynı sokakta bulunan komşusu emekli Uzman Çavuş Fatih Afacan (40) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile Hüseyin Çoldur, komşusu Fatih Afacan’a tabancayla ateş etti. Tabancadan çıkan mermiler Afacan’ın kafa ve vücudunun farklı yerlerine isabet ederken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ambulans ile Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılan Fatih Afacan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öte yandan şüpheli polis memuru olay yerinden uzaklaşarak görev yaptığı Kargı İl Emniyet Müdürlüğü’ne tabancası ile teslim oldu.

Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.