Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
23 Haziran, 2022 15:45

Müftülük ve TDV Kurban Standı Açtı

A+ A-

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı İşbirliğiyle gerçekleştirilen 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu kapsamında, İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Karabük Şubesi iş birliğinde vatandaşlara daha kolay hizmet verebilmek amacıyla Karabük'te stantlar açıldı. Stant çalışmalarını yerinde incelemek ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi almak amacıyla İl Müftüsü  Ercan Aksu ve Vakıf görevlileri Vekaletle Kurban Organizasyonu stantlarını ziyaret etti. İl Müftüsü Ercan Aksu, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla vekalet yoluyla kurban bağış kampanyasının başladığını söyleyerek, vekalet yoluyla kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşların bağışlarını kurulan stantlardaki görevlilere makbuz karşılığında, İl Müftülüğüne müracaat ederek veya Türkiye Diyanet Vakfının İnternet sitesi üzerinden vekalet yoluyla kurban bağışı yapabileceklerini söyledi.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

18 Ekim, 2024 08:30
blank
İhlas Haber A.

Dolandırıcıların yeni tuzağı pes dedirtti: Sahte araç ilanlarıyla 5 milyon liralık vurgun

A+ A-

Çorum merkezli İstanbul ve Hatay’da polis ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda, piyasa değerinin altında sahte araç ilanları vererek 37 ilde 405 kişiden kapora alan 3 kişi yakalandı. Dolandırıcıların bu yöntemle yaklaşık 5 milyon lira vurgun yaptığı tespit edildi.
Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, İstanbul ve Hatay’da nitelikli dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde yürütülen operasyonda, şüphelilerin kendilerine ait olmayan araçları ilan sitelerinde piyasa değerinin çok altında satışa sunarak dolandırıcılık yaptıkları tespit edildi.
Polis ekipleri, yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu İstanbul ve Hatay’da ikamet eden şüphelilerin adreslerini belirledi. Adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı ve Çorum’a getirildi. Yapılan incelemelerde, şüphelilerin 37 farklı ilde toplam 405 dolandırıcılık olayına karıştıkları ve mağdurlardan kapora adı altında yaklaşık 5 milyon liralık vurgun yaptıkları belirlendi. Polis ekiplerinin titiz çalışmaları sayesinde dolandırıcıların 2 milyon liralık ek bir vurgun yapmaları da engellendi.
Gözaltına alınan şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

blankNöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Eskipazar Eczanesi
Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Büşra Eczanesi
Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Yeni Zümrüt Eczanesi
Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500