Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Eflani’ye Kadın Kaymakam

Gündem Yayın: 15.02.2022 11:21
Eflani’ye Kadın Kaymakam

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 7 Şubat 2022 tarihli onayı ile Eflani İlçesi Kaymakamlığına Büşra Güneş atandı.  Eflani’nin ilk kadın Kaymakamı olan Büşra Güneş, 14 Şubat tarihinde ilçedeki görevine başladı.

Kaymakam Büşra Güneş’in Özgeçmişi

Yozgat İli Sorgun İlçesinde dünyaya gelen Kaymakamımız Sn.Büşra GÜNEŞ ilk,orta ve lise öğrenimini Yozgat ilinde tamamladı. 2019 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan Kaymakamımız, 2020 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.
Yozgat Kaymakam Adayı olarak Yozgat valiliğinde İl Merkez Stajını tamamlayan Kaymakamımız, Aksaray ve Antalya illerinde Teftiş Stajını, Nevşehir/Ürgüp ve Ankara/Kızılcahamam ilçelerinde Kaymakam refikliği Stajını tamamlamıştır.
İçişleri Bakanlığının 04/02/2022 tarihli yazısı ile Kaymakam Vekili olarak ilçemize atanan Kaymakamımız, 14.02.2022 tarihi itibariyle ilçemizdeki görevine başlamıştır.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Park halinde alev alev yanarak küle döndü

Gündem Yayın: 19.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Park halinde alev alev yanarak küle döndü

Bolu’da sabah saatlerinde park halindeki bir otomobil alev alev yanarak küle döndü.

Yangın, Dağkent Mahallesi 2. Etap TOKİ konutlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, site içerisinde park halinde bulunan İsmail D.’ye ait 14 AAE 379 plakalı araçta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Araçtan yükselen alevleri fark eden çevredeki vatandaşlar tarafından itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yanan araç söndürüldü. Yangında araç tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. 2 araçta ise maddi hasar oluştu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: